Ένα prive caviar δείπνο με θέα την ακρόπολη

H La Prairie γιορτάζει την έλευση του Skin Caviar Eye Lift Serum
Ένα prive caviar δείπνο με θέα την ακρόποληΟ ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα λαμπερό caviar dinner, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε ιδιωτική οικία στην περιοχή της Ακρόπολης, προσφέροντας στις εκλεκτές καλεσμένες του μια μοναδική εμπειρία Γαστρονομίας και Τέχνης. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, η La Prairie τονίζει τη σχέση μεταξύ της Επιστήμης και της Τέχνης με τη μόνιμη συνεργασία της σε εκθέσεις στο Art Basel. Η σχέση αυτή είναι παρούσα σε όλα τα λανσαρίσματα του ελβετικού οίκου και μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του δείπνου υποστήριξε το Ίδρυμα «Η Τέχνη της Ζωής».

Από την είσοδο ακόμα, οι καλεσμένες μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την υψηλή αισθητική της La Prairie, μπαίνοντας υπό τη συνοδεία πιάνου. Αφού απόλαυσαν τη welcome champagne σε ένα αίθριο με θέα την Ακρόπολη, οδηγήθηκαν στο χώρο του δείπνου που ήταν ντυμένος με λευκές ορτανσίες −σήμα κατατεθέν του οίκου. Ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης δημιούργησε −αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά− ένα μενού τεσσάρων πιάτων Υψηλής Γαστρονομίας βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της συλλογής Skin Caviar. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη και Παπαθανασοπούλου της εταιρείας Γρ. Σαράντης - Αποκλειστικού διανομέα του οίκου La Prairie στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αποκτήσουν πρώτες το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας της La Prairie, το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά. Τα αποτελέσματα είναι πρωτοφανή. Το Skin Caviar Eye Lift συνδυάζει την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΡΕΝΑΤΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΑΝΕΣΗ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΛΚΟΠΙΤΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΤΕΝΤΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ, ΣΑΝΤΥ ΜΠΗΤΡΟΥ, ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ

ΡΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΛΟΒΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ, ΜΙΝΑ ΜΠΙΡΑΚΟΥ

ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΣΤΙΝΗΣ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΛΙΖΑ ΚΟΜΗ, ΝΤΙΝΑ ΚΟΜΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΕΝΑΤΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΤΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΛΙΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ

ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΝΤΕΜΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ