Οι καλύτερες διάσημες εμφανίσεις που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Ποιους επώνυμους είδαμε
Οι καλύτερες διάσημες εμφανίσεις που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε



Την εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε την  Έλενα Ντάβλα με την Μιμή Ντενίση σε λαμπερό κάλεσμα στα βόρεια προάστια. H Έλενα Ντάβλα επέλεξε να φορέσει δημιουργία του οίκου CH Carolina Herrera, σε λαμπερό εορταστικό κάλεσμα στα βόρεια προάστια. Η boutique του διεθνούς fashion brand CH Carolina Herrera βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall στην Αθήνα και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για το κοινό το Δεκέμβριο 2018, από τον Όμιλο Κωνσταντίνου.

Την Φαίη Σκορδά να κάνει τα ψώνια της από το βρεφικό πολυκατάστημα KIDDO. Μέσα στα 10 χρόνια ύπαρξής του KIDDO και εν μέσω κρίσης, κατάφερε να αναπτυχθεί ραγδαίως, με 10 Πολυκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη (απ’ όπου και ξεκίνησε), Σόφια, Λάρισα και Αθήνα (Περιστέρι, Άλιμο) και με εξαγωγές των προϊόντων της σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες. Η KIDDO επιλέχτηκε ως πρεσβεύτρια εταιρία στον κλάδο των βρεφικών ειδών από το “Re-PowerGreece”, γεγονός που αποτελεί μέγιστη τιμή και βραβείο για την εταιρία. Στην οικογένεια KIDDO θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. www.kiddo.gr

Ειδαμε τον Ηλίας Γκότσης επιλέγει τo Classic μενού της Taste and Diet. To Classic μενού αποτελεί την «ναυαρχίδα» των διαιτητικών προγραμμάτων της Taste and Diet και είναι το βασικό πρόγραμμα αναφοράς της. Ο Hλίας Γκότσης διατηρεί το γυμνασμένο σώμα του με τα πλούσια γεύματα της Taste and Diet και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Η επιτυχία μιας δίαιτας έχει σαν κύρια συνισταμένη για τον πελάτη την απώλεια βάρους του. Για την Taste and Diet, σ’ αυτά τα πάνω επί 20 χρόνια ενεργού και επιτυχημένης πορείας, είναι προϊόν κι άλλων καταστάσεων. Η φιλοσοφία της εταιρείας επιτάσσει η απώλεια βάρους να επιτυγχάνεται μέσα από μια απολαυστική και προ πάντων ισορροπημένη γευστική διαδρομή κι όχι από στερήσεις και μονοφαγία. Όλα τα παραπάνω περικλείονται στο Classic μενού μας. www.tasteanddiet.gr

Τον Γιώργο Ντάβλα να επισκέπτεται την κλινική Athens North Clinic. Η κλινική Athens North Clinic στηρίζει το έργο του MDA Ελλάς. Η Αγγελική Δαλακούρα, ιδιοκτήτρια και επιστημονικά υπεύθυνη της πρότυπης κλινικής Athens North Clinic, υποδέχθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κλινικής στο Μαρούσι, την Πρόεδρο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Hellas, κα Βάνα Λαβίδα. Η Athens North Clinic μοναδική στο είδος της, συνδυάζει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος. Λειτουργεί κάτω από πιστοποιημένες διεθνώς προδιαγραφές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα.

 www.athensnorthclinic

Μαρία Φασουλάκη (Αισθητικός της κλινικής Athens North Clinic), Γιώργος Ντάβλας

Θεανώ Παπαθανασίου (Μέλος ΔΣ του MDA Ελλάς), Αγγελική Δαλακούρα (Ιδιοκτήτρια της κλινικής Athens North Clinic), Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος του MDA Ελλάς), Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια του MDA Ελλάς)

Είδαμε την Κορίνα Στεργιάδου και την Άντζελα Ευριπίδη να μοιράζονται μαζί μας το μυστικό ομορφιάς τους. Το έντονο lifestyle της σύγχρονης γυναίκας ταλαιπωρεί καθημερινά την επιδερμίδα της. Η Κορίνα Στεργιάδου και η Άντζελα Ευριπίδη μοιράζονται μαζί μας το μυστικό ομορφιάς τους. Οι υποχρεώσεις στο σπίτι, στη σχολή, στη δουλειά δημιουργούν άγχος και κούραση που διαγράφεται στην όψη του προσώπου. Η φθορά της επιδερμίδας αυξάνεται με την καθιστική ζωή, την έλλειψη σωστού ύπνου και διατροφής, το μακιγιάζ, τον ήλιο και τη ρύπανση. Η HISTOPLASTIN RED είναι μια 100% φυσική κρέμα με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει το δέρμα από τις επιθέσεις. Αναπλάθει και αναγεννά την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τη φυσιολογική της όψη και υφή. Έτσι θωρακίζει την υγεία της επιδερμίδας και ενισχύει την ομορφιά της. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση στις νεαρές ηλικίες και στις ώριμες σβήνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Η HISTOPLASTIN RED είναι ένα προϊόν 40χρονης επιστημονικής έρευνας του καθηγητή Παπαγεωργίου που χαρίζει στις γυναίκες το δώρο της φυσικής ομορφιάς.

Η Κορίνα Στεργιάδου και η Άντζελα Ευριπίδη μοιράζονται το μυστικό ομορφιάς της HISTOPLASTIN RED