Εντυπωσιακό launch party για τη νέα σειρά μακιγιάζ της Semilac

Ποιους είδαμε εκεί



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το launch party της Semilac για τα νέα προϊόντα μακιγιάζ  στην καρδιά της Αθήνας, στο cafe bar restaurant “Pasaji” στη στοά Σπυρομήλιου.

Ο γνωστός make up artist Γιάννης Μιχαηλίδης που θα είναι ο νέος creative director υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πρωτεύουσας, που έσπευσαν  να  δοκιμάσουν τη νέα σειρά καλλυντικών της Semilac.

Η εταιρεία Semilac Hellas ηγέτιδα στο χώρο παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών προϊόντων μανικιούρ και ονυχοπλαστικής, λανσάρει μετά την Ευρώπη και την Αμερική, τώρα και στην Ελλάδα, την Εxecutive σειρά προϊοντων μακιγιάζ Semilac Make up. Η διαχρονικά εξαιρετική ποιότητα προϊόντων της, είναι αυτή που κάνει τη Semilac να ξεχωρίζει απο τις άλλες μάρκες, τόσο στο χώρο των προϊόντων μανικιούρ όσο πλέον και στο μακιγιάζ.

Μια συνεργασία που έχει ως στόχο την ανάπτυξη των υπηρεσιών και παροχών προς τους πελάτες, καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία των σεμιναρίων ονυχοπλαστικής, σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Semilac Μakeup Academy, με εκπαιδευτή τον ίδιο τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Όπως άλλωστε λέει και ο ίδιος “Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά”.

Με τη νέα αυτή συνεργασία η Semilac Hellas έχει ως στόχο την ανάπτυξη της αξιοπιστίας στο χώρο της ομορφιάς και της παροχής γνώσεων και υπηρεσιών στην Ελληνκή αγορά, αναπτύσοντας παράλληλα συνεχώς το δίκτυο της, είτε μέσα απο το σύχρονο e-shop της, είτε μέσω των καταστημάτων σε Άγιο Δημήτριο και Αιγάλεω, αλλά και στα περισσότερα απο τα 23 σημεία πώλησης που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Πόπη Κατσαρά Σπυροπούλου, Βάσω Κολλιδά, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τσέρι Αλίμου, Αννίτα Ναθαναήλ, Κατερίνα Χαλικιά, Άντζελα Ευρυπίδη, Έλλη Αγγελιδάκη

Βάσω Κολλιδά, Ευαγγελία Αραβανή, Χάρης Σιανίδης

Γιάννης Μιχαηλίδης, Μάγδα Ρατζιβόν, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βάσω Κολλιδά

Δημητρίου, Εσκενάζη, Κολλιδά, Αντωνοπούλου, Γαργαροπούλου

Κατερίνα Παπουτσάκη, Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης, Τζένη Θεωνά

Νικολέττα Καρρά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Έμυ Λιβανίου, Μάγδα Ρατζιβόν