Η άγνωστη αδερφή του Karl Lagerfeld

Ο διάσημος σχεδιαστής είχε αδελφή ενώ δήλωνε πως δεν είχε οικογένεια.



Ο Karl Lagerfeld ήταν ένας από τους διασημότερους και ταλαντούχος σχεδιαστές στον κόσμο. Είχε ωστόσο και εκείνος τα μυστικά του. Όπως την αδερφή του, Cristiane Johnson, ενώ ο σχεδιαστής δήλωνε πως δεν είχε οικογένεια!

Η Cristiane Johnson είχε να δει τον αδερφό της από την δεκαετία του ’70. Ωστόσο το 2015 μίλησε στην Daily Mail με τα καλύτερα για εκείνον ενώ ένιωθε περήφανη για όσα είχε καταφέρει στον χώρο της μόδας: «Δεν τον έχω δει από τα 70’s αλλά ο κόσμος μου φέρνει άρθρα για εκείνον. Δεν είμαι θυμωμένη. Ξέρω πως έχει δουλειά. Ζει μακριά και εγώ ζω εδώ.Θα ήθελα όμως τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να τον γνωρίσουν μια μέρα».

Η κυρία Johnson ζούσε στο Connecticut εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα ενώ ο αδερφός της είχε περιουσία η οποία ανερχόταν στα 125 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως δεν είχε οικογένεια και πώς οικογένεια γι΄αυτόν ήταν τα μοντέλα του. Όσο για το διαφορετικό επώνυμο; Η Cristiane είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους, παίρνοντας όμως το επώνυμο της μητέρας της.