Οι κλαψιάρηδες των Όσκαρ! Ποιος θα μπει φέτος στη λίστα;

Αναμένουμε με "συγκίνηση" και τους φετινούς νικητές!



Ας κάνουμε μία αναδρομή στις χειρότερες βραβευμένες με Όσκαρ συναισθηματικές εκρήξεις! Από τους λυγμούς της  Gwyneth Paltrow... στα δάκρυα της Halle Berry. 
Αδιαμφισβήτητα ένας ηθοποιός όταν κερδίζει ένα  Όσκαρ τα συναισθήματα που βιώνει είναι πρωτόγνωρα και απρόβλεπτα. Πολλές φορές και δικαιολογημένα οι ηθοποιοί ξεσπούν σε κλάματα και δεν μπορούν να διαχειριστούν με ψυχραιμία το αποκορύφωμα της επιτυχίας τους.
Οι περισσότεροι ήταν σε θέση να αποδεχθούν με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια το  Όσκαρ, άλλοι όμως δεν τα κατάφεραν και μας χάρισαν συγκινητικές ίσως και αστείες στιγμές, θα τολμούσε κάποιος να πει,  την ώρα της απονομής τους.
Δεν θα ξεχάσουμε την Gwyneth Paltrow που ξέσπασε σε λυγμούς όταν κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ταινία " Ερωτευμένος Σαίξπηρ" το 1999.
Η Halle Berry δεν μπόρεσε ούτε αυτή να συκγρατηθεί, αν και δικαιολογημένα, αφού ήταν η πρώτη μαύρη ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ το 2002, και "καυτά" δάκρυα ξεχύθηκαν στα ροδαλά μάγουλά της.
Επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες τις φωτογραφίες των ηθοποιών που δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές άπειρης συγκίνησης!

Gwyneth Paltrow

Halle Berry

Hilary Swank (2007, Million Dollar Baby)

Jennifer Lawrence ( Κατέρρευσε επί σκηνής! Η αλήθεια είναι ότι απλά σκόνταψε και έπεσε!)

Anne Hathaway

Ben Affleck 

Meryl Streep