EMMY Awards: Τα 10 beauty looks που ξεχώρισαν

Γιατί κόκκινο χαλί χωρίς λάμψη και glam δεν γίνεται…
EMMY Awards: Τα 10 beauty looks που ξεχώρισαν



Την Δευτέρα λοιπόν 18/09/2016 πραγματοποιήθηκαν τα 68α EMMY Awards, που βραβεύονται σειρές και TV shows, στο Λος Άντζελες . Σε κάθε τέτοιου είδους βραβεία, όλες μας λίγο πολύ θα ασχοληθούμε με το τι φόρεσαν οι αγαπημένοι μας σταρς, ποιόν σχεδιαστή επέλεξαν, σε τι τόνους επέλεξαν να είναι το make up τους, αλλά και πως χτενιστήκαν. Όλα αυτά λοιπόν, συζητάγαμε και εμείς στο γραφείο. Τις αναλύσαμε όλες από πάνω μέχρι κάτω, και εστιάσαμε το beauty κομμάτι της κάθε μίας. Σε γενικές γραμμές κυριάρχησαν τα πιασμένα μαλλιά και τα έντονα μάτια. Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο και μας εντυπωσίασαν. Εμείς ξεχωρίσαμε 10 celebrities, που μας εντυπωσίασαν με το glam look τους, και μας δείχνουν τις τάσεις στο make up φέτος τον χειμώνα. Ανυπομονούμε  να δούμε τα red carpets που έρχονται στον χειμώνα που μας περιμένει…!

Emily Ratajkowski

Επιλέγει έντονα μεταλλικά σε μπλε απόχρωση μάτια, που δίνει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό slick ponytail.  Μην ξεχνάς πως το smoky eye σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι το απόλυτο trend για φέτος!

Sephora € 10,55

America Ferrera

Χαλαρά waves στα μαλλιά, και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με τονισμένα τα μάγουλά της με ένα peachy  ρουζ, και κραγιόν στο χρώμα του δέρματος.

Clinique € 33,20

Kerry Washington

Και αυτή έχει κινηθεί σε γήινους και μπρονζέ τόνους στο μακιγιάζ, με έμφαση στο έντονο eye liner. Τα μαλλιά της στην φυσική τους curly εκδοχή τους, έκλεψαν την παράσταση!

Lancome € 32,33

Julia Louis

Ήσυχες αποχρώσεις στο φυσικό της make up, με χείλη στο χρώμα του δέρματος και μαλλιά σε στιλ vang.

Estee Lauder 34,30

Φυσικά μαλλιά, φυσικό make up, με την μπρονζε σκιά της να πρωταγωνιστεί, μας δείχνει πως το natural look παραμένει πρώτο στην λίστα με τα αγαπημένα μας…

Sephora €  5,70

Emilia Clarke

Slick hair πιασμένα σε χαμηλό σινιόν κότσο. Make up με τονισμένο το πάνω βλέφαρο των ματιών και χείλη με ένα απαλό gloss που τους δίνει την λάμψη που χρειάζονται!

Sephora € 12,60

Sara Paulson

Με την καφέ σκιά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο make up της και το υπέροχο πράσινο φόρεμά της, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω!

Make up for ever € 7,59

Priyanka Chopra

Αγαπημένη total red εμφάνιση. Ίσως η αγαπημένη μας. Κατακόκκινο φόρεμα, κατακκόκινα χείλη, και slick ponytail.Το all time classic του red carpet!

Lancome 28,10

Sofia Vergara

Με ψηλό, girly ponytail και σκουρόχρωμα σε βυσσινή απόχρωση χείλη. Η Sofia ξέρει να το κάνει πάντα καλά!

Saint Laurent € 35,40

Sophie Turner

Με messy braid με φυσικά waves, γήινο σε απόχρωση smoky eye και έντονα high lights!

Too faced 32,20

Δες εδώ, ποιες σταρ έκλεψαν την παράσταση με την ενδυματολική τους επιλογή στα EMY'S awards!