Oscars 2019: Ποιοι θα τα παρουσιάζουν

Ποιοι stars θα πουν φέτος την ατάκα «and the winner is...»



Καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα για τις 24 Φεβρουαρίου και τη φετινή τελετή απονομής των Oscars, άρχισαν να ανακοινώνονται και τα πρώτα ονόματα των παρουσιαστών της βραδιάς. Η Charlize Theron, ο Chris Evans και η Awkwafina είναι από τους πρώτους που ανακοινώθηκαν κι έχουν ήδη σπεύσει να παραγγείλουν τουαλέτες και κοστούμια. 

Στην ομάδα των παρουσιαστών θα είναι επίσης οι Daniel Craig, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Brie Larson, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Tessa Thompson και Constance Wu.

«Οι υποψήφιοι των Oscars έχουν τραβήξει πάνω τους την προσοχή παγκοσμίως με τις εκπληκτικές ιστορίες, τα κατορθώματα και τις ερμηνείες τους. Θέλουμε να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να βιώσουν για άλλη μια φορά τις στιγμές που μας συγκίνησαν όλους. Είναι μια γιορτή για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο διεθνώς», δήλωσαν χτες η Donna Giglioti και ο Glenn Weiss, παραγωγός και σκηνοθέτης της φετινής τελετής αντίστοιχα, δίνοντάς μας μια ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε.

Στις επόμενες μέρες θα μάθουμε και ποιοι άλλοι θα φορέσουν τα καλά τους για να μοιράσουν χαμόγελα και Oscars.