Δες εδώ τους πιο sexy μπαμπάδες με tattoo…

Οι άντρες με τατουάζ μας αρέσουν, μας βγάζουν ένα κακό παιδί και σε όλες μας αρέσουν τα κακά αγόρια…



Αγόρια και tattoo είναι ένας συνδυασμός φωτιά, που όμως δεν είναι για όλους! Είναι για λίγους και εκλεκτούς… Πλέον όλοι είναι ίδιοι, γένια, μαλλιά και τατουάζ. Αγόρια, πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι όλα για όλους. Δεν γίνεσαι sexy είσαι, δεν γίνεσαι brutal είσαι. Μην προσπαθείτε να βγάλετε κάτι που δεν σας πάει και δεν είστε. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, και η ομορφιά του καθενός πηγάζει από μέσα του.

Για πολλές από εμάς, η ομορφιά ενός άντρα κρίνεται με το πόσο brutal και κακό παιδί μας βγάζει πως είναι. Τα τατουάζ λοιπόν στον άντρα, του δίνουν αυτό ακριβώς που θέλουμε, τον ρόλο του κακού παιδιού! Υπάρχουν όμως κάτι αγόρια, που έχουν την δική τους οικογένεια και παιδιά, κάνοντάς τους ακόμα πιο sexy από ότι ήδη είναι, αφού συνδυάζουν το κακό παιδί με το υπεύθυνο και ρομαντικό…

Κάπως έτσι, μας κάνουν να τους θέλουμε για δικούς μας μπαμπάδες των παιδιών μας… Στην gallery που ακολουθεί θα δεις 11 μπαμπάδες, που είναι ότι πιο sexy έχεις δει ( ειδικά αν σκεφτείς πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους )!