Ο James Momoa έγινε κουτί για μπισκότα

Μια ευφυής προσκοπίνα βρήκε τον τρόπο να μαζέψει τα περισσότερα χρήματα.Το έχουμε δει σε ταινίες. Χαρωπές προσκοπίνες στην Αμερική στήνονται έξω από εμπορικά καταστήματα ή πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα για να πουλήσουν τα χειροποίητα μπισκοτάκια τους για καλό σκοπό. Όσα περσσότερα χρήματα μαζεύουν, τόσο ψηλότερα ανεβαίνουν στη φιλανθρωπική βαθμίδα. Το πώς θα ξεχωρίσει η καθεμία τους και θα κερδίσει την προτίμηση των περαστικών είναι άλλη ιστορία.

Μια πανέξυπνη προσκοπίνα από το Κολοράντο, η Charlotte Homberg, σκαρφίστηκε το σούπερ κόλπο για να αυξήσει την πελατεία της, χωρίς να χρειαστεί να μαλλιοτραβηχτεί με τις αντιπάλους της. Τύπωσε γυμνόστηθη φωτογραφία του James Momoa από σκηνή της ταινίας Aquaman και την κόλλησε σε όλα τα μπικοτοκουτάκια της. Έγινε αυτό ακριβώς που θα περιμέναμε όλοι μας: πούλησε σαν τρελή και κέρασε τη σκόνη της τις υπόλοιπες.

Πλέον η Charlotte είναι επισήμως η «κορυφαία μπισκοτοπωλήτρια» της περιοχής της και τα μπισκοτόκουτα Momoa -με ή χωρίς το περιέχομενό τους- βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι του Κολοράντο. Ε, μα φυσικά.