Βόλτα στην Κρήτη: Να πιεις καφέ οπωσδήποτε στην Ουτοπία!

Δεν είναι απλά ένα καφέ!Η Ουτοπία είναι τοσυνώνυμο της αγάπης για τη σοκολάτα.
Βόλτα στην Κρήτη: Να πιεις καφέ οπωσδήποτε στην Ουτοπία!



Όταν η ιδέα της Ουτοπίας γεννιόταν πίσω από τα ρολά μιας μικρής σοκολατοποιίας στη Χάνδακος κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε η μέρα που η Ουτοπία θα ήταν συνώνυμο της αγάπης για τη σοκολάτα. Και όμως, έχουν ήδη περάσει 26 χρόνια. Η μικρή σοκολατοποιία έγινε λίγο μεγαλύτερη και άπλωσε τα φτερά της.

Μια Antika Chocolaterie, με ζεστό περιβάλλον, αναρίθμητα μοναδικά ροφήματα σοκολάτας, σε κάθε πιθανό συνδυασμό, που παρασκευάζονται εδώ και δεκαετίες με την ίδια μυστική συνταγή, τα αγαπημένα όλων φοντί, τα σιντριβάνια σοκολάτας και ασφαλώς οι εταζέρες με τα πάντα φρέσκα κουλουράκια! Εκτός από την αγάπη για τη σοκολάτα όμως, η Ουτοπία έχει μεγάλη αγάπη και για τη μπίρα. Για αυτό και δημιούργησε την BeerUtopia, όπου σήμερα μπορούν οι λάτρεις της μπίρας να απολαύσουν εκατοντάδες διαφορετικές μπίρες σε έναν παράδεισο ζυθοποιίας, πάντα με τη γνωστή φροντίδα και την προσφορά Ουτοπία.

Έτσι, η Ουτοπία δεν είναι απλώς ένα καφέ. Είναι ένας τρόπος να ζεις, να μοιράζεσαι, να απολαμβάνεις και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Είναι η... Ουτοπία κάθε ανθρώπου που αισθάνεται την ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητα.

ΟΥΤΟΠΙΑ: Χάνδακος 51, Ηράκλειο, 2810-341321

Δες εδώ τις αγαπημένες μας μπυραρίες!