Διακοπές στο Scale Suites

Μια ανάσα από το κέντρο, αυτό το συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση για διακοπές.



Με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά στα πόδια του, το ξενοδοχείο Scale Suites υπόσχεται ονειρεμένη διαμονή. Κάθε ένα από τα 8 πολυτελή διαμερίσματά του έχει έκταση 100 τ.μ., γεμάτα με όλες τις ανέσεις που αναζητά ο απαιτητικός σύγχρονος ταξιδιώτης: από LCD TV, DVD Player, κλιματισμό και mini bar μέχρι πλυντήριο ρούχων, δωρεάν προϊόντα περιποίησης στο άνετο μπάνιο και VIP παροχές δωματίου. Όλα τα δωμάτια είναι kids’ friendly, καθώς διαθέτουν δωμάτιο παιχνιδιών και βρεφικές κούνιες και παρέχουν υπηρεσία φύλαξης παιδιών. 

Highlight, οι καλόγουστα επιπλωμένες βεράντες που βλέπουν στη θάλασσα. 

Στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, το πλήρως εξοπλισμένο Wellness Spa θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ στον τέταρτο όροφο σας περιμένει το Blue Café με εξαιρετικά ροφήματα και snacks και extra bonus το open air jacuzzi με θέα στη θάλασσα.

Η reception λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι πάντα στη διάθεσή σας, όπως και το πλούσιο πακέτο υπηρεσιών του Scale Suites που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επαγγελματικό κέντρο, στεγνοκαθαριστήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Αν στην εξίσωση προσθέσετε και την προσβασιμότητα σε μουσεία και αξιοθέατα της πόλης, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα ξενοδοχείο που τα έχει όλα και υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.

Scale Suites: Επτανήσου 7, Άλιμος