Αρναούτογλου - Ουγγαρέζος: Τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, τι ετοιμάζουν

Οι συζητήσεις με τα κανάλια, οι όροι και τα νέα δεδομένα...
Αρναούτογλου - Ουγγαρέζος: Τα συμβόλαιά τους τελειώνουν, τι ετοιμάζουν



Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης βρίσκονται ουσιαστικά στον «αέρα», χωρίς να γνωρίζουν ακόμη αν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θεωρούνται αυτή τη στιγμή δύο από τα πιο καυτά πρόσωπα για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν και η εκπομπή του φέτος πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, φρόντισε πριν λίγες εβδομάδες μέσα από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, να κάνει σαφές ότι δεν θέλει να συνεχίσει τα «Καρντάσιανς» από Οκτώβρη με την ίδια ομάδα. Η... καμπάνα χτυπούσε ουσιαστικά για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα, με τους δεύτερους να επιλέγουν να μην απαντήσουν στο σχόλιο του παρουσιαστή. Το θέμα είναι ότι ο Αρναούτογλου λέγεται ότι θέλει γενικές αλλαγές για να συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν τα «Καρντάσιανς». Άλλη ομάδα να τον πλαισιώνει, διαφορετικούς συνεντευξιαζόμενους να κάθονται στον καναπέ του και να του δοθούν συγκεκριμένες μέρες - ώρες στον «αέρα». Θεωρεί ότι τα «Καρντάσιανς» δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους ακόμη δεν είναι διατεθειμένος όμως, να βάλει πολύ νερό στο κρασί του. Αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις του, θα αναζητήσει ένα νέο concept εκπομπής για να βγάλει στον αέρα από τη νέα σεζόν, πάλι από τον ΑΝΤ1.

Σε θολωμένα νερά κολυμπά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Είναι από τους παρουσιαστές που στήριξαν όσο ελάχιστοι όλα αυτά τα χρόνια το κανάλι που τον ανέδειξε. Το συμβόλαιο συνεργασίας του με το MEGA τελειώνει τον φετινό Ιούνιο και εκείνος δεν δείχνει πολύ ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ίδια στέγη με τους ίδιους όρους. Λέγεται ότι έχει κάνει ήδη ένα πρώτο ραντεβού με τους υπευθύνους του ALPHA για να ακούσει την πρότασή τους. Όπως δήλωσε μάλιστα, στην τελευταία του συνέντευξη «έμεινα στο Mega όλα αυτά τα χρόνια για λόγους ηθικής. Ήταν το κανάλι που με ανέδειξε και με στήριξε. Τώρα όμως, νιώθω ότι είμαστε πάτσοι».

Για την ιστορία, ημερομηνία λήξης έχει φέτος τα συμβόλαια των περισσοτέρων παρουσιαστών. (πάνε οι καλές εποχές που υπόγραφαν για δύο - τρία χρόνια) Η Δούκισσα Νομικού, η Τατιάνα Στεφανίδου θα συζητήσουν σε νέες βάσεις για την παραμονή τους σε ΑΝΤ1 - STAR αντίστοιχα, ενώ από τους τυχερούς θεωρούνται οι Σεφερλής - Τσαβαλιά και Σταματίνα Τσιμτσιλή που έχουν ανανεώσει ήδη το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Αρναούτογλου