Tι θα δούμε στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1

Όλες οι λεπτομέρειες...
Tι θα δούμε στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1



Τα κανάλια ετοιμάζουν νέα μαγειρέματα μετά το Πάσχα. Δύο νέες εκπομπές μαγειρικής προγραμματίζεται να βγουν στον αέρα με την τηλεόρασή μας να παίρνει ξανά έντονο άρωμα γεύσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή που θα βασίζεται σε ξένο concept. Ο ξένος τίτλος της εκπομπής μαγειρικής είναι «My Mom Cooks Better Than Yours», δηλαδή «η μητέρα μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Η υπόθεση είναι πρωτότυπη και αρκετά ιντριγκαδόρικη. Κάθε φορά θα βλέπουμε στις οθόνες μας μαμάδες (από τα παρασκήνια) να δίνουν συμβουλές μαγειρικής στους διαγωνιζόμενους γιους/κόρες τους. Αυτός που θα μαγειρέψει καλύτερα με... οδηγό την μαμά του θα κερδίσει στο τέλος το χρηματικό έπαθλο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εκπομπή οι νικητές πάντως, θα επιλέγονται από έναν κριτικό γεύσης που θα βρίσκεται στο πλατό. Τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι τώρα στην Ισπανία που προβλήθηκε η εκπομπή. Γιατί δεν ξέρουμε αν ο ΑΝΤ1 θα κάνει μικρές αλλαγές στο ξένο format ή θα το αφήσει ακριβώς ως έχει.

Και ο ALPHA όμως, ετοιμάζεται να μαγειρέψει μετά το Πάσχα. Η πολίτισσα Μαρία Εκμετσίογλου θα φτιάχνει πλούσιες συνταγές κάθε Σάββατο, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. O ΣΚΑΪ πάλι μαγειρεύει ήδη κανονικά με τη νέα του εκπομπή «Eat and Fit» και παρουσιαστή τον Δημήτρη Δαλιάνη.

Διαβάστε ΕΔΩ μια συνταγή που θα... γλείφετε τα δάχτυλά σας.