Αποκλείεται να παράφαγε! Η Ελένη είναι έγκυος και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Η Ελένη προδώθηκε άθελά της!
Αποκλείεται να παράφαγε! Η Ελένη είναι έγκυος και μας δείχνει την κοιλίτσα της



Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, δε λέει ο σοφός λαός; Τις τελευταίες μέρες όλο για την εγκυμοσύνη της Ελένης ακούμε και διαβάζουμε. Μέχρι και ο γιατρός της μίλησε για το γεγονός, ωστόσο η απάντησή του δεν μας κάλυψε πλήρως.

Περιοδικά, εκπομπές, sites και blogs σχολιάζουν την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν είναι τελικά ή δεν είναι σε ενδιαφέρουσα. Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα.

Έλα όμως που ο έρωτας, ο βήχας, τα λεφτά και η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται! Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου, άθελά της έδειξε σε πρώτο πλάνο τη…φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η παρουσιάστρια ενώ καθόταν σε πολυθρόνα με το στενό της φόρεμα έκανε τα αποκαλυπτήρια!

Τη μια μπορεί να παράφαγε σκέφτηκα (και εσείς ενδεχομένως), την άλλη μπορεί να έφταιγε το πλάνο, την άλλη μπορεί να ήταν ανεμογκάστρι, ε τώρα δεν μπορεί να είναι κι αυτό η ιδέα μας!

Μια οι φωτογραφίες στα περιοδικά, μια που έχει κόψει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, την άλλη που τσακώθηκε με τον μπάτλερ της (επειδή φημολογείται ότι αυτός άφησε να διαρρεύσει η είδηση για την εγκυμοσύνη) μετά που όλο λιγούρες έχει και όλο υπονοούμενα πετάει στην εκπομπή, την άλλη που όλο στον γυναικολόγο τρέχει, την άλλη που η Ζαρίφη είπε χθες: “Στην εκπομπή είμαι η μόνη αγκάστρωτη” ε τι άλλο μένει να δούμε πια;

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα και... κοντός ψαλμός αλληλούια!