Δικαίωση: Πάγωσαν τα γυρίσματα της σειράς του Mega

Όλες οι λεπτομέρειες...
Δικαίωση: Πάγωσαν τα γυρίσματα της σειράς του Mega



H «Δικαίωση», η δραματική σειρά του Mega που χάριζε στο κανάλι υψηλές τηλεθεάσεις, κόπηκε ξαφνικά από το τηλεοπτικό μας πρόγραμμα.

Η καθημερινή σειρά που υπογράφει σκηνοθετικά ο Δημήτρης Αρβανίτης σταμάτησε να προβάλλεται αμέσως μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και αντικαταστάθηκε από ξένες ταινίες.

Ο λόγος της απροειδοποίητης αυτής αλλαγής είναι ότι όλοι οι συντελεστές της σειράς -ηθοποιοί και τεχνικοί- παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους μήνες από την εταιρεία παραγωγής. Η απόφασή τους να παγώσουν τα γυρίσματα έγινε σε μία προσπάθεια να πιέσουν την εταιρεία να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα. Επικοινωνήσαμε με τον σκηνοθέτη της σειράς και μας επιβεβαίωσε τη στάση πληρωμών, ενώ αρκέστηκε στη φράση: «πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια μου συμβαίνει αυτό. Να μένει μια σειρά μου μισή, να κόβεται ξαφνικά».

Για την ιστορία, πρόθεση του Mega ήταν να συνεχίσει η σειρά από Οκτώβρη για 20 συνολικά επεισόδια. Ο σκηνοθέτης της όμως, δεν ήθελε να «τραβήξει» άλλο την υπόθεση με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές να ολοκληρωθεί αυτή τη σεζόν, συρρικνώνοντας κάποια επεισόδια. Η καθυστέρηση όμως, των πληρωμών ανέτρεψε τα σχέδιά τους...

Διαβάστε ΕΔΩ τι σχεδιάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης για τη νέα σεζόν.