Justin Timberlake – Jessica Biel: Η φωτογραφία που μοιράστηκαν στο Instagram

Αγκαλιασμένοσε ένα παγκάκι να απολαμβάνειτη θέα φωτογραφήθηκε το ζευγάρι.
Justin Timberlake – Jessica Biel: Η φωτογραφία που μοιράστηκαν στο Instagram



Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel είναι από τα ζευγάρια του Hollywood που δεν μας έχουν συνηθίσει σε υπερβολές όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Ο Justin όμως θέλησε να μοιραστεί μία πολύ ωραία στιγμή τους στη Νέα Ζηλανδία, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Η φωτογραφία τους δείχνει να κάθονται αγκαλιασμένοι σε ένα παγκάκι και να αγναντεύουν μία υπέροχη θέα, με τον τραγουδιστή να αναφέρει μία φράση του Ferris Bueller: «Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα. Αν δεν σταματάς πού και πού για να κοιτάξεις γύρω σου, μπορεί και να τη χάσεις». Ο Timberlake δεν έμεινε όμως σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά φρόντισε να μοιραστεί με τους followers του μερικές ακόμα, τονίζοντας την ομορφιά του μέρους.

Μετά από τις διακοπές που έκανε με τους γονείς της τον Σεπτέμβριο στη Χαβάη, η Biel συνόδεψε τον σύζυγό της στην Αυστραλία για την παγκόσμια περιοδεία του 20/20 Experience World Tour.  Ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για το τελευταίο μέρος της περιοδείας του, με πρώτη στάση το Portland στις 20 Νοεμβρίου.