Γιατί η Μαρία Μπεκατώρου είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της TV

Εξώφυλλο σε δύο περιοδικά ταυτόχρονα η παρουσιάστρια...
Γιατί η Μαρία Μπεκατώρου είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της TV



Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα «talk of the town» τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται στο εξώφυλλο δύο περιοδικών: το Hello φιλοξενεί πολυσέλιδη συνέντευξή της όπου εξηγεί πως δεν νιώθει διακοσμητική δίπλα στον Αρναούτογλου και τα «Καρντάσιανς» του και το περιοδικό ΟΚ! δίνει όλες τις πληροφορίες για τη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που θα αναλάβει από αρχές Μαϊου στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στο προσκήνιο για δύο βασικούς λόγους: ο πρώτος αφορά στο μέλλον της στα τηλεοπτικά «Καρντάσιανς» αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν θέλει να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά την εκπομπή με τα ίδια πρόσωπα. Η συγκεκριμένη δήλωση πυροδότησε τις φήμες που θέλουν Μπεκατώρου - Αρναούτογλου στα μαχαίρια με την παρουσιάστρια να λέγεται, ότι έχει εκνευριστεί από την τηλεοπτική συμπεριφορά του. 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο ΑΝΤ1 δείχνει να στηρίζει πολύ την παρουσιάστρια. Επέλεξε εκείνη για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου που θα προβάλλει (θα έχει άρωμα «Πρωινού Καφέ») ενώ από τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να παρουσιάζει και το show μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar». Όσο για το μέλλον της στα «Καρντάσιανς», οι Αντενικοί δηλώνουν με νόημα πως «θα δούμε αν θα συνεχίσει η Μαρία και του χρόνου στην εκπομπή».

Η Μαρία Μπεκατώρου θα λέγαμε πως θυμίζει κάτι από Μενεγάκη στον τρόπο που (τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα) την προώθησαν τα περιοδικά...

Διαβάστε ΕΔΩ τι δηλώνει η ίδια για το μέλλον της στα Καρντάσιανς.