Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δεν είμαι παρουσιάστρια, συνεντεύξεις παίρνω

Η παρουσιάστρια του «Join Us» στον ΣΚΑΪμιλά για όλα...
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δεν είμαι παρουσιάστρια, συνεντεύξεις παίρνω



Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει γράψει τη δική της ιστορία στα περιοδικά. Διευθύντρια πολλά χρόνια στο ιστορικό πια Down Town, στην πρώτη έκδοση του περιοδικού People, σύμβουλος έκδοσης στο ΟΚ!, εκδότρια μετέπειτα η ίδια, ο άνθρωπος που έρχεται πρώτη στο γραφείο και φεύγει αργά το βράδυ, πάντα τελευταία. Αν όμως έπρεπε να κρατήσουμε έναν μόνον τίτλο για εκείνη αυτός θα ήταν «είμαι η μαμά της Σόφης». Το δηλώνει πάντα περήφανα και πάντα με χαμόγελο για τη μικρή που της άλλαξε τη ζωή. 

Η παρουσιάστρια του «Join Us» στον ΣΚΑΪ παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα για να μιλήσει για το νέο της διαδικτυακό site followme.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: στο lifestyle, τον ρόλο της παρουσιάστριας και φυσικά την κόρη της.

Για την εποχή του lifestyle: «Όσο υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι και άνθρωποι που θέλεις να τους μοιάσεις, φαντάζομαι πως το lifestyle δεν πεθαίνει. Απλώς δεν υπάρχει στον βαθμό που υπήρχε».

Γιατί δεν πάει καλεσμένη σε εκπομπές: «Γιατί δεν μου αρέσει να βγαίνω στην τηλεόραση... Δεν νιώθω ότι ανήκω στον κόσμο που δίνει συνεντεύξεις. Ανήκω στους ανθρώπους που παίρνουν συνεντεύξεις».

Η παρουσίαση του «Join Us»: «Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν έχω κοιτάξει ποτέ την κάμερα στα 150 επεισόδια της εκπομπής που έχω εμφανιστεί. Κάνω την ίδια δουλειά που έκανα πάντα, παίρνω συνεντεύξεις. Δεν έχω πει ποτέ "γεια σας" στους τηλεθεατές, δεν έχω μόνιτορ, τίποτα που να μαρτυρά πως πιστεύω ότι είμαι παρουσιάστρια. Μόνο ερωτήσεις κάνω».

Για την κόρη της: «Είναι 10 μηνών και δεν θυμάμαι πως ζούσαμε (με τον σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό) πριν από τη γέννησή της».

Δείτε ΕΔΩ την τελευταία συνέντευξη που πήρε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το «Join Us».