Πέτρος Πολυχρονίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο της αδερφής του

Ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης μίλησε για την απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του.
Πέτρος Πολυχρονίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο της αδερφής του



Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του, τονίζοντας πως η συζήτηση για το τραγικό γεγονός τον ανακουφίζει, καθώς ήταν επιθυμία της ίδιας…

«Ήταν επιθυμία της ίδιας. Μου έλεγε «πες κάτι στο ραδιόφωνο να μας -βρούνε ένα παλιοδωμάτιο να πηγαίνουμε για τη θεραπεία.. Αλλά τότε δεν είχα τη δημοσιότητα, αν το θέλω και τη δύναμη να το κάνω. Με ανακουφίζει να μιλάω για εκείνη. Η οικογένεια μου ταλαιπωρήθηκε μέχρι που η αδελφή μου «έφυγε» στα 33 της χρόνια από υπογαμμασφαιριναιμία», τόνισε στο περιοδικό Υou ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης.

Για την απώλεια της αδερφής του στην καθημερινότητα του: «Ποτέ κανείς να μην βρεθεί σε αυτήν τη θέση να χάσει το παιδί του. Όσοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Δεν μπορώ να το ξεχάσω, ωστόσο πρέπει να το απαλύνουμε λίγο γιατί έρχεται το αύριο, μεγαλώνω παιδιά, τι εικόνα θα τους δώσω; Της θλίψης ή του χαρούμενου ανθρώπου που προχωράει μπροστά; Εμείς σαν οικογένεια, επειδή τα παιδιά μου είναι πάντα μέσα στο σπίτι μας, δίνουμε την εικόνα που είχαμε και πριν, δηλαδή των ευτυχισμένων ανθρώπων. Απλώς μας «έφυγε» η Μαρία...»

Δες ΕΔΩ 15 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Πέτρο Πολυχρονίδη