Kώστας Φραγκολιάς: Τι απαντά για τις προκλητικές του δηλώσεις και τα κορίτσια με κοιλιά

Δεν διστάζει να εκθέτει τις απόψεις του δημόσια, ενώ εξομολογείται ότι έχει περάσει περιόδους κατάθλιψης.
Kώστας Φραγκολιάς: Τι απαντά για τις προκλητικές του δηλώσεις και τα κορίτσια με κοιλιά



Ο Κώστας Φραγκολιάς μετά την κατάθλιψη που πέρασε αλλά και μέσα από απώλειες προσώπων είδε με διαφορετική οπτική την ζωή, καταλήγοντας πως αισθάνεται πλήρης απ' όσα έχει κατακτήσει ως τώρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ weekly, μίλησε για την συμμετοχή του στην εκπομπή Happy day του Alpha, ενώ απάντησε και για την άκομψη δήλωσή του πριν από λίγες μέρες. 

Για την άκομψη δήλωσή του, όπου είπε πως στα 17 του είχε κάνει έρωτα με μια κοπέλα η οποία δεν ήταν και τόσο όμορφη, κάτι που έκανε τις γυναίκες να θεωρήσουν το σχόλιό του ρατσιστικό και σεξιστικό: "To τι είναι όμορφο για τον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν έχει να κάνει με ρατσισμό". 

Για τις γυναίκες με περιττά κιλά και το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έρωτα με κοπέλα που είχε κοιλιά: "O Δημήτρης έκανε χαριτολογώντας ένα σχόλιο με εμφανή διάθεση χιούμορ. Έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά και πιανόμαστε από βλακείες. Το πήραν και το έκαναν θέμα. Όταν είμαστε 16-17 ετών, κοιτάγαμε άλλα πράγματα πιο πολύ". 

Για το αν θεωρεί πως έκανε λάθος με αυτήν του δήλωση: "Όχι δεν νομίζω. Δεν μίλησα για περιττά κιλά κάποιας κοπέλας ούτε για πρότυπα ομορφιάς. Αν κάποιος θέλει να με κρίνει επειδή στα 16 μου είχα άλλες σεξουαλικές προτεραιότητες, ας το κάνει" είπε. 

Για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την  make- up artist  Έλενα Χατζηνικολίδου: "Εχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, μου αρέσει η ηρεμία που έχει. Είναι μια κατασταλαγμένη γυναίκα. Δεν έχει ανασφάλειες, ξέρει τι θέλει". 

Διάβασε για τους πρωταγωνιστές της ελληνικής τηλεόρασης: Είναι ηλίθιοι ή ειλικρινείς ΕΔΩ