Κορίτσια, έτσι σας θέλουν οι άνδρες στο πρώτο ραντεβού!

Τέσσερις διάσημοι, σέξι άνδρες αποκαλύπτουν στο followme.gr τα μυστικά τους...
Κορίτσια, έτσι σας θέλουν οι άνδρες στο πρώτο ραντεβού!



Πρώτο ραντεβού. Άγχος, αμηχανία, άντε να βρεις τι θα φορέσεις, πώς θα τον εντυπωσιάσεις και τι θα συζητήσετε πέρα από το αν κάνει καλό καιρό. Και όλα αυτά με τις ερωτήσεις «θα πάει καλά;», «του αρέσω;», «και αν πετάξω κοτσάνα;», «μήπως να πάρω μαζί και μια φίλη μου;» (ναι, το έχουμε κάνει και αυτό) να περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα μέσα στο κεφάλι μας. Κορίτσια χαλαρώστε και διαβάστε παρακάτω τι σκέφτονται τέσσερις αναγνωρίσιμοι άνδρες για αυτό το περιβόητο «πρώτο ραντεβού».

Γιάννης Αποστολάκης: Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζω ποτέ συμπέρασμα για μια κοπέλα από το πρώτο ραντεβού. Σίγουρα σε αυτό το πρώτο μας ραντεβού δεν πρέπει να αναφερθεί στις παλαιότερες σχέσεις της και στο κεφάλαιο «άνδρες» γενικά. Το ιδανικό μέρος είναι κάπου που θα υπάρχει πολύς κόσμος για να μην αισθανθεί άβολα. Στο δεύτερο πάντως ραντεβού, θα της μαγειρέψω κάτι σε θαλασσινό που είναι και αφροδισιακά. (γέλια) 

Κώστας Σόμμερ: Θα ξενερώσω αν στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καθόλου ομιλητική ή διαπιστώσω ότι δεν έχει χιούμορ. Επίσης δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σηκώσει το κινητό της και να ακούσω να λέει κάποιον «αγάπη μου». Το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω είναι πως την λένε. Ερώτηση που μπορεί να επαναλάβω και στο τρίτο ακόμη, ραντεβού. (γέλια) Το πιο ασυνήθιστο πράγμα που μου έχει συμβεί στην πρώτη μας γνωριμία με μία κοπέλα είναι να την πάω «γουρουνάδα» (βόλτα με γουρούνες), να τραυματιστεί και να καταλήξουμε τελικά στο νοσοκομείο (!)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αν κάνουμε βόλτα στον δρόμο και περάσουμε μπροστά από έναν άστεγο και κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού μετά. Επίσης αν στο πρώτο μας ραντεβού αρχίσει μια κοπέλα να μου λέει ατάκες όπως «μου αρέσει να φοράω μόνο επώνυμες τσάντες», πάλι δεν θα υπάρξει νομίζω, δεύτερο ραντεβού. Όταν πρωτογνωρίζω μια γυναίκα, συνήθως την ρωτάω «με τι καλλιτεχνικό ασχολείσαι;». Από την απάντησή της μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα. 

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μια γυναίκα στο πρώτο μας ραντεβού δεν πρέπει να αρχίσει να μου μιλά για τον πρώην της. Θα συζητήσουμε κυρίως, για τη γυμναστική. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο καφέ ή εστιατόριο που επιλέγω, μου αρέσει να πηγαίνουμε για περπάτημα. Έτσι την βγάζω και τσάμπα (γέλια). Αυτό που θυμάμαι έντονα από ένα «πρώτο μου ραντεβού« ήταν πως έψαχνα μια καλή δικαιολογία για να φύγω. Και έφυγα...