«Ελλάδα σ΄ αγαπώ»: Πρεμιέρα μετ΄ εμποδίων

Από αναβολή σε αναβολή...
«Ελλάδα σ΄ αγαπώ»: Πρεμιέρα μετ΄ εμποδίων



Το «Ελλάδα σ΄ αγαπώ» είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που το Mega θέλει να βγάλει στον αέρα με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αρχικά το τηλεπαιχνίδι γνώσεων ήταν να παρουσιαστεί τέλη Μαρτίου. Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν με την εταιρεία παραγωγής μετέφεραν την πρεμιέρα του για αμέσως μετά το Πάσχα. Ως τελική ημερομηνία ορίστηκε η 25η Απριλίου με τους υπευθύνους του Mega να μας δηλώνουν πως «τη Δευτέρα μπαίνουμε για γυρίσματα. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος που τη μεταφέραμε ήταν γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα και δεν ήταν ακόμη έτοιμο το πλατό μας».

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να μπαίνει οριστικά στον πάγο λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης με τον Σωτήρη Καλυβάτση που είχε πει το αρχικό «ναι» για την εκπομπή, να βρίσκεται ήδη στην επαρχία με την θεατρική παράσταση που ανεβάζει. Πληροφορίες που το Μεγάλο Κανάλι διαψεύδει οριστικά αναφέροντας πως βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Μια φορά το διαφημιστικό τρέιλερ παίζει κανονικά από τη συχνότητα του καναλιού.

Αναμένουμε λοιπόν, με τα τηλεκοντρόλ στο χέρι...

Δείτε ΕΔΩ τις πρώτες φωτογραφίες και τρέιλερ από το «Ελλάδα σ΄ Αγαπώ».