Κάτια Ζυγούλη: Η σκέψη του νυφικού με τρομοκρατεί

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά δεν της λέει κάτι ο γάμος ως ιδέα...
Κάτια Ζυγούλη: Η σκέψη του νυφικού με τρομοκρατείΗ Κάτια Ζυγούλη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Όταν την έχεις απέναντί σου λοιπόν, θες να την ρωτήσεις πολλά αλλά κυρίως «πώς γίνεται να μην παντρεύεται το ίνδαλμα όλων των κοριτσιών, Σάκη Ρουβά»;

Το περιοδικό People δεν μπορούσε να μην της κάνει την παραπάνω ερώτηση με την φετινή παρουσιάστρια των Madwalk να απαντά: 

«Όλο αυτό με τον γάμο δεν το καταλαβαίνω. Τι θα πει "τελικά να παντρευτούμε, να πάμε στην εκκλησία"; Οι ψυχές μας είναι ένα και το αυτό. Ποτέ δεν με ένοιαζε ο γάμος ως τελετή. Και μόνο η σκέψη του νυφικού σχεδόν με τρομοκρατεί. Απλά τώρα θα είναι αλλιώς, γιατί θα συμμετάσχουν και τα παιδιά. Και νομίζω πως ειδικά η Αναστασία έχει καταλάβει ότι θα γίνει μια οικογενειακή γιορτή και έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ, ονειρεύεται πως θα είναι η παράνυμφός μας. Για τα παιδιά μπορώ να βρω κι ένα νόημα πιο ουσιαστικό. Θα είναι ένα πάρτι για όλους μας. Κατά τα άλλα, όλο αυτό με τον γάμο ως διαδικασία ποτέ δεν με γοήτευε. Και δεν είμαι καθόλου αντισυμβατική. Είμαι πάρα πολύ συντηρητική. Μια πολύ κλασική μαμά και σύντροφος. Απλά ο γάμος ως γάμος δεν με αφορά».

Διαβάστε ΕΔΩ τη φωτογράφισή της ως ιέρεια της Ακρόπολης.