Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω την ωραία

Πρωταγωνιστεί στην «Εθνική Ελλάδος» και μιλά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω την ωραία



Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται τη διάσημη «Φοίβη Παπαδάκου» στην πετυχημένη Εθνική Ελλάδος του Mega.

Η πρωταγωνίστρια μίλησε στο TV Έθνος για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον στόχο της ως ηθοποιός αλλά και πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός του γιου της.

-Ο ρόλος της Φοίβης είναι ο ρόλος εκείνος που περίμενες για να κάνεις το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα;
Αναμφισβήτητα και είμαι τρισευτυχισμένη που η Φοίβη ήρθε στον δρόμο μου. Ηταν ένας δυνατός ρόλος, ήταν μια δυνατή πρόταση αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Από την άλλη μεριά, επειδή η σειρά είναι μοιρασμένη και έχει πολλούς βασικούς πρωταγωνιστές, είναι μοιρασμένες και οι ώρες γυρισμάτων και ευτυχώς δεν λείπω από το πρωί μέχρι το βράδυ από το σπίτι. Αλλωστε, αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που δεν έκανα θέατρο. Ήθελα και να δουλέψω αλλά και να μη λείπω από το παιδάκι μου.

-Νιώθεις απελευθερωμένη τώρα που δεν έχεις πάνω σου μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική «ετικέτα»; 
Θέλει και ερώτημα; Αλλωστε αυτός δεν είναι ο στόχος; Να πετάξουμε όλοι από πάνω μας τις ετικέτες, τις ταμπέλες, τις διαχωριστικές γραμμές. Και δεν είναι μόνο ανακουφιστικό όλο αυτό, είναι και λυτρωτικό. Δεν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός για να κάνω την ωραία. Αν ήθελα κάτι τέτοιο θα γινόμουν μοντέλο (γέλια).

-Πόσο έχεις αλλάξει τώρα πια που είσαι μανούλα;
Ο ερχομός του μωρού μου με άλλαξε και με ωρίμασε σε όλα τα επίπεδα. Εξολόθρευσε την όποια εγωκεντρικότητα μπορεί να είχα και έδωσε φυσικά και άλλη διάσταση στο τι πάει να πει αγάπη.

Διαβάστε ΕΔΩ τι λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη διατροφή που ακολουθεί.