The Voice: Ο μελλοντολόγος Σεβάν προβλέπει τον μεγάλο νικητή

Ποιος κριτής θα κερδίσει την μεγάλη μάχη;
The Voice: Ο μελλοντολόγος Σεβάν προβλέπει τον μεγάλο νικητή



Ο διάσημος Γάλλος ενορατιστής και μελλοντολόγος Σεβάν, έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με τις κατά καιρούς προβλέψεις του, ενώ αυτήν την φορά επισκέφθηκε τους συντελεστές του Τhe Voice. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, πιο κοντά στη νίκη βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. 

"Συνεχίζω να βλέπω ένα άστρο πάνω από την ομάδα της Δέσποινας, αλλά και του Μιχάλη. Τείνει περισσότερο όμως προς την ομάδα της Δέσποινας" ενώ είπε ακόμα πως το show θα συνεχιστεί και του χρόνου, όμως ένας coach θα αποχωρήσει λόγω μειωμένου χρόνου. 

Ακόμα, μίλησε όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον Λιάγκα- Σκορδά λέγοντας πως θα χωρίσουν (τηλεοπτικά) και πως όσον αφορά τον γάμο τους κάτι τους λείπει. Όταν βρέθηκε μάλιστα πρόσφατα στα Kαρντάσιανς καλεσμένος, είπε πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν, ενώ όσον αφορά την σχέση Χατζηγιάννη- Μακρυπούλια αν τυχόν παντρευτούν, θα χωρίσουν. 

Φυσικά μέσα σε όλα, έκανε και τις πολιτικές του προβλέψεις λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα πως θα φτάνει στην πηγή, αλλά δεν θα πίνει νερό... 

Περισσότερα στο video

Δες τους πιο σέξι παίκτες του The Voice ΕΔΩ 

 

Tags: