Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Το Instagram σήμερα είναι γυναικεία υπόθεση. Οι Ελληνίδες celebrities έβγαλαν τα κινητά τους και φωτογραφήθηκαν άβαφες, χαμογελαστές, πιάνοντας τον Μάη (νωρίτερα από το προγραμματισμένο) αλλά και στο κρεβάτι του γιατρού τους. Γιατί στιγμές μοιρασμένες είναι δυο φορές στιγμές αγαπημένες...

Η Κατερίνα Καραβάτου ξύπνησε λίγο μετά τις 7 και ετοίμασε την μικρή της Αέλια για το σχολείο. Ποιος είπε ότι οι επώνυμες μαμάδες δεν έχουν υποχρεώσεις και δεν ασχολούνται καθημερινά με τη φροντίδα των παιδιών τους; Η παρουσιάστρια είναι πάνω απ΄ όλα μητέρα και ύστερα σύζυγος, γυναίκα, κόρη, επαγγελματίας, νοικοκυρά (ουφ, πολλοί οι ρόλοι) Έντυσε λοιπόν, την Αέλια (που στην ομηρική γλώσσα σημαίνει την ενέργεια που έρχεται από τον Ήλιο) και μαζί περίμεναν το σχολικό. Και επειδή είναι ακομπλεξάριστη -και της βγάζουμε το καπέλο γι΄ αυτό- την ώρα της αναμονής έβγαλε και μια αγουροξυπνημένη selfie.

Xωρίς ίχνος μακιγιάζ (δεν το χρειάζεται άλλωστε) φωτογραφήθηκε και η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός που επιθυμεί καριέρα στο Hollywood, επισκέφθηκε τον γιατρό της για μια καθιερωμένη περιποίηση προσώπου: έκανε θεραπεία με κολλαγόνο και υαλουρονικό και ύστερα, πόζαρε στον φακό με φρέσκια και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Δεν μας έδειξε το «πριν» αλλά για το «μετά» μόνο τα καλύτερα έχουμε να πούμε. Αψεγάδιαστη η Τόνια!!!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολλές ώρες καθημερινά στα πλατό του ALPHA. Αφού λοιπόν, φόρεσε τα ανοιξιάτικά της, βάφτηκε, χτενίστηκε, προβαρίστηκε στον καθρέπτη και έριξε μια γρήγορη ματιά στη σκαλέτα της εκπομπής, βγήκε έξω από το κανάλι και φωτογραφήθηκε δίπλα από τις μαργαρίτες, γράφοντάς μας «Ήρθε η Άνοιξη». Μωρέ και η Άνοικξη ήρθε και τις ενοχλητικές αλλεργίες έφερε μαζί της. Και αν ήμασταν στη θέση της, θα μαδούσαμε και μια μαργαρίτσα για να δούμε αν «μας αγαπάει» ή «μας αγαπάει» και περισσεύει και ένα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε σήμερα τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με τους συνεργάτες της στο γραφείο. Της έκαναν τούρτα - έκπληξη, έβγαλαν φωτογραφίες, μοίρασαν ευχές και όλοι μαζί το γλέντησαν λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής της εκπομπής. Κριάρι δυναμικό και συγχρόνως ευαίσθητο είναι η Τατιάνα Στεφανίδου στο ζώδιο και στο ερώτημα «τα πόσα έκλεισες», απάντηση δεν δίνει και πολύ καλά κάνει. Γιατί όπως σωστά έλεγε και ο Όσκαρ Ουάιλντ «μια γυναίκα που μπορεί να πει την πραγματική της ηλικία, μπορεί να πει τα πάντα».

Μαθεύτηκε ότι είναι έγκυος η Βανέσα Αδαμοπούλου -έξι μηνών και περιμένει αγόρι- και πλάκωσαν τα τηλέφωνα, οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίσεις με λεζάντα «προσεχώς μαμά». Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πόζαρε όλο χαρά και ευτυχία μαζί με φωτογράφους, μακιγιέζ, κομμωτές και ενδυματολόγους για μία προγραμματισμένη φωτογράφιση που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Και ανέβασε τα ντοκουμέντα στο Instagram για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Παραπονεμένους ποτέ δεν μας αφήνει!!!

Δείτε ΕΔΩ πώς ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου μωρό.