Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Ποιος είναι ο μαύρος «Ζευς» που μυρίζει την Κατερίνα Ζαρίφη; Και τι προτείνει η Νίκη Κάρτσωνα να φορέσουμε για την Άνοιξη; Αυτά και άλλα πολλά είδαμε με μια γρήγορα ματιά στο Instagram, εκεί που οι Έλληνες celebrities δημοσιεύουν τις στιγμές τους...

Η Αθηνά Οικονομάκου κοίταξε έναν «Μαγικό Καθρέπτη» και μεταμορφώθηκε σε αρχαία Ελληνίδα Θεά. Η πρωταγωνίστρια ανέβασε μια φωτογραφία με ενδυμασία απευθείας από την αρχαία Αθήνα και τη Ζέτα Δούκα να ποζάρει δίπλα της με την ίδια ακριβώς αμφίεση. Όχι, τα δύο κορίτσια δεν έκαναν ταξίδι - αστραπή στον χωροχρόνο αλλά εντατικές πρόβες για τον «Μαγικό Καθρέπτη» του Χρήστου Δήμα που θα βγει προσεχώς στους κινηματογράφους. Θα είναι μάλιστα, η πρώτη 3D ελληνική ταινία και η Αθηνά Οικονομάκου μας έδωσε μια γεύση του τι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας.

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στα Χανιά όπου μυρίζει άνοιξη, δοκιμάζει τις κρητικές σπεσιαλιτέ και χαίρεται τη θαλασσινή αύρα. Οι ντόπιοι την κέρασαν το πιο καλό και γλυκό κρασί τους και η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε τόσο από τη γεύση του, που το δημοσιοποίησε στο Instagram της. Εβίβα Μαρία και άσπρο πάτο!!!

Η νέα κολεξιόν της Νίκης Κάρτσωνα (με την επωνυμία «N9ve») έχει προτάσεις για κάθε γυναίκα. Η σχεδιάστρια μας παρουσίασε στο διαδίκτυο δύο κομμάτια από τη νέα της συλλογή σε ανοιξιάτικα χρώματα. Το πόσο μας άρεσε το αμάνικο πουκάμισο με τις print καρδούλες, δεν λέγεται. Ειδικά όταν τα βλέπουμε φορεμένα πάνω της, δεν μπορούμε παρά να θέλουμε να τα κάνουμε (το συντομότερο) δικά μας.

Ποιος είναι ο «Ζευς»; Γιατί είναι μαύρος; Πού γνωρίστηκε με την Κατερίνα Ζαρίφη και γιατί ποζάρουν μαζί, σε απόσταση αναπνοής; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα μας δημιουργήθηκαν χαζεύοντας στο Instagram και πέφτοντας πάνω σε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας μαζί με ένα αμερικάνικο ακίτα. Η Κατερίνα δεν έδωσε απάντηση στις ερωτήσεις μας. Αρκέστηκε στο να μας τον συστήσει ως «Zευς» και να βγάλει μια χαριτωμένη selfie μαζί του.

Ακόμη δεν έχει μπει καλά - καλά η Άνοιξη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου την έπιασε καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια έκανε γυμναστική με την κοιλιά έξω και αυτό που παρατηρήσαμε αμέσως είναι πως μαύρισε πολύ (!) Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μάλλον ξεκίνησε νωρίς φέτος τις επισκέψεις για σολάριουμ. Βέβαια δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τους κοιλιακούς - φέτες, τους γυμνασμένους μηρούς, τις καλοσχηματισμένες γάμπες και έρχεται το καλοκαίρι λέμε, και αλίμονο από εμάς που δεν κληρονομήσαμε τα καλά γονίδιά της!!!