Όλοι οι celebrities και φέτος στη Μύκονο

Δεν αποχωρίζονται το κοσμοπολίτικο νησί...
Όλοι οι celebrities και φέτος στη Μύκονο



Πάσχα στη Μύκονο χωρίς celebrities δεν γίνεται... Και το φετινό Πάσχα οι Έλληνες stars επισκέφθηκαν το κοσμοπολίτικο νησί, φωτογραφήθηκαν στα Ματογιάννια και σούβλισαν παραδοσιακά και κυκλαδίτικα.

Από τη Δούκισσα Νομικού που σάλπαρε για Μύκονο με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη σε βραδινή βόλτα τους στα Ματογιάννια μέχρι την Έλλη Στάη που ο φακός απαθανάτισε casual ντυμένη, να περπατά στα σοκάκια του νησιού. Ήταν όλοι εκεί, για ακόμη μια χρονιά να ανταλλάξουν πασχαλινές ευχές και να τσουγκρίσουν αυγά γύρω από το μυκονιάτικο τραπέζι.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και την μόλις τριών μηνών κόρη τους έκαναν Ανάσταση στην Παναγία την Πανάχρα στη Χώρα της Μυκόνου. Η Σίσσυ Φειδά συνδύασε εργασία και χαρά αφού επισκέφθηκε το νησί για ολιγοήμερες διακοπές αλλά και για να επιβλέψει τη διακόσμηση μιας νησιώτικης βίλας που ανέλαβε με τους συνεργάτες της. Η Νικολέττα Ράλλη περπάτησε στα γραφικά σοκάκια και ανέβασε πολλές φωτογραφίες στα social media, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος απαθανατίστηκε σε κοσμική παραλία του νησιού με πούρο στο στόμα.

Στη Μύκονο νυχτοπερπάτησε τις ημέρες του Πάσχα και ένα από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά ζευγάρια. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος χαλάρωσαν και πέρασαν μερικές ημέρες ξεκούρασης, αγναντεύοντας το γαλάζιο. Aυθημερόν ταξίδεψαν το Μεγάλο Σάββατο για το «Νησί των Διασήμων» οι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας για να επιμεληθούν κάποιες εργασίες του εφοπλιστή στο νησί αλλά και να δουν αν μπορούν να βαπτίσουν εκεί τον Σεπτέμβριο τον δεύτερο γιο τους.

Με κρίση ή χωρίς, η Μύκονος θα αποτελεί πάντα έναν ιδανικό προορισμό για να περάσουν τις διακοπές τους οι διάσημοι και κοσμοπολίτες αυτού του κόσμου...

Δείτε ΕΔΩ τη χαλαρή βόλτα της Έλλης Στάη στη Μύκονο.