Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Mια ματιά στις ζωές τους...
Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Instagram time και με μεγάλη περιέργεια ανοίξαμε σήμερα τα social media να πάρουμε μια γρήγορη ματιά από την καθημερινότητα των δικών μας διασήμων. Είδαμε και σχολιάζουμε:

Η Μπέτυ Μαγγίρα στην εκπομπή της Τετάρτης ντύθηκε με παντελόνα, στράπλες μαύρο μπλουζάκι και τουρμπάνι στα μαλλιά. Το τελευταίο λένε ότι είναι η απόλυτη τάση της μόδας για Άνοιξη - καλοκαίρι και η παρουσιάστρια φαίνεται να το γνωρίζει καλά. Φωτογραφήθηκε με το συγκεκριμένο στιλ πριν την έναρξη της εκπομπής και τα social media πήραν φωτιά από τα «likes» και τα «favourites». Αγαπάμε το αποψάτο στιλ της Μπέτυς!!!

Η Καλομοίρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά. Τα έχασε όμως γρήγορα και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα όμορφο, γυναικείο κορμί. Πώς το συντηρεί; Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της με το πρωινό της γεύμα. Ομελέτα με μανιτάρια και φράουλες. Με το μάτι, φαίνεται ένα πολύ γευστικό και χορταστικό γεύμα που σε «κρατάει» μέχρι να ΄ρθει το μεσημέρι και το κυρίως πιάτο. Διότι η καλή νοικοκυρά από το πρωινό της φαίνεται!!!

Η Μαίρη Συνατσάκη επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο και εντυπωσιάστηκε πολύ από ένα κριάρι. Έβγαλε μια selfie φωτογραφία μαζί του και την ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Γελάσαμε δε, πολύ με το σχόλιο που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος που δεν στάθηκε ούτε στην πόζα με το ζώο, ούτε στο βλέμμα απορίας της παρουσιάστριας αλλά παρατήρησε πως «έχεις ψαλίδα στα μαλλιά» (!) Τελικά ισχύει πως τίποτα δεν κρύβεται από τον φακό!!!

Οι σχεδιαστές κατά καιρούς έχουν διάφορες εμπνεύσεις. Δεν ξέρουμε ποιος εκκεντρικός σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από αυτές τις γόβες - βατραχοπέδιλα αλλά μας τράβηξαν απευθείας την προσοχή. Πολλές διάσημες Ελληνίδες φανταστήκαμε να τα φορούν καταλήξαμε όμως, πως η Μελίνα των Vegas είναι εκείνη που ενδεχομένως θα μπορούσε να τα υποστηρίξει αφού το στιλ της είναι πολύ ανατρεπτικό και γίνεται πάντα θέμα προς συζήτηση. Εκείνης και του Λάκη Γαβαλά...

Διαβάστε ΕΔΩ τα μυστικά του στιλ της Μπέτυς Μαγγίρα.