Ο Σάκης τραγουδάει Θεοδωράκη: Χαμός στα social media των Ελλήνων celebrities!

Ποιοι δηλώνουν «υπέρ» και ποιοι «κατά»...
Ο Σάκης τραγουδάει Θεοδωράκη: Χαμός στα social media των Ελλήνων celebrities!



Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει στην επετειακή συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη το «Άξιον Εστί» και οι Έλληνες καλλιτέχνες τοποθετήθηκαν: συμφωνούν ή όχι με την επιλογή του pop star;

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ
Ο Λάκης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμαστούν σε όποιο μουσικό είδος θέλουν, η ΠόπηΤσαπανίδου δήλωσε μέσα από την εκπομπή της ότι «δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε έναν άνθρωπο να κάνει αυτό που θέλει» και η Βάνα Μπάρμπα υιοθέτησε την άποψη του μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου: «Ας τον ακούσουμε πρώτα και μετά ας βγάλουμε συμπεράσματα». Υπέρ της απόφασης του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» στη συναυλία που θα δοθεί προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη θείου της είναι και η Μάρω Θεοδωράκη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μίκης δίνει τη συγκατάθεσή του. Απαγορεύεται το... απαγορεύεται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Μία». Στο πλευρό του pop star με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τάχθηκε και ο στιχουργός Άρης Δαβαράκης αναφέροντας πως «έχει κάθε λόγο ο Ρουβάς να ερμηνεύσει το Άξιον Εστί» αλλά και η Μαίρη Λίντα που τον χαρακτήρισε ένα πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή.

ΆΛΛΟ ΣΑΚΗΣ (ΚΑΙ) ΑΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Yπάρχουν φυσικά και εκείνοι που ούτε να ακούσουν δεν θέλουν πως ο τραγουδιστής της νεολαίας και των φαντασμαγορικών shows θα ερμηνεύσει τους στίχους - σύμβολο αγώνα, Δημοκρατίας και της εθνικής μας ελευθερίας. O παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τη σελίδα του στο facebook έγραψε με καυστικό χιούμορ πως «μετά τον Ρουβά και το "axion st" έρχεται ο Τερλέγκας». Η Ροζίτα Σώκου, δημοσιογράφος και συγγραφέας, επιτέθηκε στον τραγουδιστή των επιτυχιών δηλώνοντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως «το "Άξιον Εστί" το είχα ακούσει από τον Μάριο Φραγκούλη και δεν θέλω να το ακούσω από κανέναν άλλον». «Έκαστος στο είδος του» δήλωσε με νόημα η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώστη. Ουδέτερος στην απόφαση του Σάκη Ρουβά για τη συναυλία της Νέας Σμύρνης ήταν ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι «μου είναι αδιάφορο. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Γιατί αποκλείουμε από τον οποιοδήποτε Σάκη Ρουβά να πει το τραγούδι συγκλονιστικά»; Για να συνεχίσει εξηγώντας ότι δεν του αρέσουν τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη γιατί τα άκουγε συνέχεια από τους γονείς του, όταν ήταν πέντε χρονών παιδί.

Διαβάστε ΕΔΩ τι δηλώνει ο Σάκης Ρουβάς για την απόφασή του να ερμηνεύσει Θεοδωράκη.