Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν είμαι καμιά μεγαλοκοπέλα που κυνηγάει άντρες

Απάντηση στον χαρακτηρισμό… κούγκαρ έδωσε η δημοφιλής ηθοποιός.
Κωνσταντίνα Μιχαήλ:  Δεν είμαι καμιά μεγαλοκοπέλα που κυνηγάει άντρες



Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απάντησε σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν «κούγκαρ» λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με τον σύντροφο της, Ζήση Παπαμίχο, τονίζοντας πως δεν είναι καμία… μεγαλοκοπέλα που κυνηγάει άντρες.

«Στην αρχή αυτό με εκνεύριζε, πρώτον γιατί το βρίσκω τρομακτικά σεξιστικό. Οι άντρες δικαιούνται να έχουν στο πλάι τους μια νέα γυναίκα, αλλά όταν το κάνουν οι γυναίκες είναι «αρπακτικά» και δακτυλοδεικτούμενες. Από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, γιατί κάποιες ζουν για να τον υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, λες και είναι βραβείο! Μιλάω για κάτι μεγαλοκοπέλες που ντύνονται λες κι είναι 20χρονες και βγαίνουν μπαρότσαρκες προς άγραν αντρών. Ε, μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι!», τόνισε στην Real η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς «Εθνική Ελλάδος».

Άσε που εσύ στην περίπτωση του Ζήση (ο σύντροφος της, αρχιτέκτονας Ζήση Παπαμίχο) δεν ήσουν «αρπακτικό», από ό,τι ξέρω.

«Δεν κυνήγησα εγώ, εκείνος με κυνήγησε για να είμαστε πιο ακριβείς, ερχόμενος πολλές φορές σε παράσταση που έπαιζα διεκδικώντας με».

Σε ενόχλησε το γεγονός ότι έμειναν πολλοί στο ότι έχετε περίπου δέκα χρόνια διαφορά;

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνω, με ποιον το κάνω και για το πόσα χρόνια τον περνάω. Ειλικρινά βαριέμαι πολύ».

Είστε μαζί καιρό, αλλά δεν έχετε αποφασίσει κάποιο παραπάνω βήμα. Δεν συγκατοικείτε καν...

«Όχι. Περνάμε κάποια βράδια μαζί, πότε στο σπίτι του και πότε στο δικό μου, αλλά θέλω να έχουμε ο καθένας τον χώρο του, να βρισκόμαστε όταν το θέλουμε - και όχι αναγκαστικά καθημερινά. Δεν θέλω να χαλάσει αυτό το όμορφο που ζούμε, με μικροπράγματα που φέρνει η συγκατοίκηση. Δεν θέλω να φθαρεί ο έρωτάς μας από τη βαρεμάρα στην οποία μπορεί να οδηγήσει το να ζεις συνέχεια με τον άλλο. Περνάμε καλά μαζί, χωρίς να ζούμε μαζί».

Δεν ανήκες στα κοριτσάκια που ονειρεύονταν γάμους και παιδιά;

«Ποτέ! Δεν το είχα ποτέ και δεν χτύπησε και το περίφημο καμπανάκι της μητρότητας. Δεν είμαστε κλασικό ζευγάρι με τον Ζήση. Είμαστε πολύ καλά, αγαπάμε τα ίδια πράγματα, λατρεύουμε τα ταξίδια, αλλά στα σχέδιά μου δεν υπάρχουν μυστήρια και τελετές. Καθόλου, όμως!»

Ζηλεύει που στην «Εθνική Ελλάδος» είσαι ζευγάρι με τον Κώστα Αποστολάκη, με τον οποίο ήσασταν μαζί πριν από πολλά χρόνια;

«Με τον Κώστα ζήσαμε κάτι πριν από... αιώνες. Έκτοτε έχουν συμβεί τόσα, εκείνος έγινε πατέρας, είναι πολύ ερωτευμένος με την Πηνελόπη (σ.σ. Πλάκα), όπως είμαι και εγώ με τον Ζήση. Φτιάξαμε τις ζωές μας και τώρα βρεθήκαμε να παίζουμε μαζί σε μια σειρά που λατρεύουμε και οι δυο μας».

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά