Άλκης Κούρκουλος στο Join Us: Έκανα βλακεία που έγινα ηθοποιός σαν τον πατέρα μου

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπήγια τις σχέσεις του με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.
Άλκης Κούρκουλος στο Join Us: Έκανα βλακεία που έγινα ηθοποιός σαν τον πατέρα μου



Ο Άλκης Κούρκουλος είναι ο φιλοξενούμενος του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της ενότητας ΜΑΝ-ΙFESTO του Join Us, με τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει τις σχέσεις του με τον πατέρα του και θρύλο του ελληνικού θεάτρου, Νίκο Κούρκουλο.

«Υπήρχε ανταγωνισμός με τον πατέρα μου από πλευράς μου όταν ήμουν μικρός και είναι λογικό. Είναι στα όρια του φυσιολογικού. Το αρσενικό να θέλει να κοντράρει το αρσενικό. Θα μπορούσε να συμβαίνει και σε μια συνηθισμένη οικογένεια, όπου ο πατέρας είναι σπουδαίος γιατρός ή ερευνητής. Έκανα τη μεγάλη βλακεία να ασχοληθώ με την ίδια δουλειά που έκανε ο πατέρας μου, τόνισε χαρακτηριστικά ο Άλκης Κούρκουλος.

Το Σάββατο στην εκπομπή Join Us, θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας ενώ η Ειρήνη Πασχαλέρη μας προτείνει τις τροφές που ομορφαίνουν δέρμα, νύχια και μαλλιά. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμο μπριάμ και η Εμμανουέλα Κόκκαλη ένα χορταστικό  φιλέτο ψαριού με ρύζι ατμού. Μαθαίνουμε πως θα βοηθήσουμε το παιδί μας να υποδεχτεί το μικρό του αδερφάκι,  κάνουμε ένα δροσερό και θρεπτικό smoothie, μαθαίνουμε πώς να διαλέγουμε τον ιδανικό σύντροφο και γυμναζόμαστε η Σόφη Πασχάλη μας γυμνάζει με το πρόγραμμα flowbility. Βλέπουμε όλες τις απιστίες της οικογένειας Σβαρτζενέγκερ και κάνουμε δικά μας μαγνητάκιαγια το ψυγείο στα σχήματα που θέλουμε!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Trailer JoinUs 49 from join us on Vimeo.