Baby boom στην ελληνική showbiz!

Ποιες διάσημες Ελληνίδες περιμένουν να γεννήσουν μέσα στο 2015...
Baby boom στην ελληνική showbiz!



Είναι αναγνωρίσιμες, έχουν κάνει ευτυχισμένους γάμους και δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωρό τους.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου το ανακοίνωσε πριν λίγες μόνο ημέρες. Είναι έξι μηνών έγκυος και περιμένει αγόρι! Με τον σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση κάνουν ήδη τις πρώτες ετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους και ανεβάζουν τρυφερές φωτογραφίες στα social media, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας. Άλλωστε ο Ιωάννης Παπαζήσης το είχε δηλώσει με νόημα στην τελευταία του συνέντευξη: «είμαι σε μια φάση που θέλω να κάνω οικογένεια με τη Βανέσα». Όπως και έγινε... 

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει κάθε λόγο να δηλώνει «ευτυχισμένη μαμά», αφού έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Βασίλη Σπανούλη. Δεν λείπει στιγμή από το πλευρό των τριών παιδιών της ενώ σε τρεις μόλις, μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της και το τέταρτο. Το μοντέλο πάντα επιθυμούσε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά και το κατάφερε αφού είναι ήδη έξι μηνών έγκυος στο τέταρτο παιδί της!

Η Βίκυ Καγιά μετρά αντίστροφα για να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο έρωτάς της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά οδήγησε γρήγορα στον ξαφνικό γάμο τους στο εξωτερικό και ύστερα, στην εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά. Βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει μία από τις πιο μικρές κοιλίτσες που έχουμε δει. Έχει πάρει ελάχιστα κιλά και προσέχει τη διατροφή της αποφεύγοντας γλυκά και τηγανητά. Με το καλό, να τους ευχηθούμε.

Οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά λέγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως δύο αγαπημένα ζευγάρια περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη και πρίγκιπας Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ θα γίνουν προσεχώς γονείς. Οι δύο κυρίες διανύουν, όπως αναφέρει το περιβάλλον τους, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις που θα μαρτυρήσουν το μυστικό τους. Αν όλα πάνε καλά (τους το ευχόμαστε!) θα αποκαλύψουν οι ίδιες σύντομα τα ευχάριστα νέα.

Η Φαίη Ξυλά έμαθε ότι είναι έγκυος ενώ πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Αποφάσισε λοιπόν, να μην συνεχίσει στην παράσταση για να δώσει όλη την προσοχή της στο μωρό που κυοφορεί. Μαζί με τον σύζυγό της, Πάνο Γιαννακόπουλο, επιθυμούσαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί και τώρα, που ο πελαργός ήρθε θέλουν να χαρούν την κάθε στιγμή και να έχουν τα πάντα τέλεια προετοιμασμένα για τη στιγμή που θα κρατήσουν το πρώτο παιδί στην αγκαλιά τους.

Ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή περιμένουν από εβδομάδα σε εβδομάδα να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι ηθοποιών επιθυμούσε πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι που θα κρατά παρέα στον μικρό τους γιο Αλέξανδρο. Το ιδιαίτερο και πρωτότυπο σε ότι αφορά αυτή την εγκυμοσύνη είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός -αν και βρίσκεται στον όγδοο μήνα- παίζει κανονικά στο θέατρο στο πλευρό του συζύγου της. «Με έναν μαγικό τρόπο βρισκόμαστε και οι τρεις μας πάνω στη σκηνή» είχε δηλώσει ο Χρήστος Λούλης για την κοινή εμφάνισή του με τη σύζυγο και το αγέννητο ακόμη μωρό τους, πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε ΕΔΩ έξι πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν έχεις καθυστέρηση.