Διάσημες Ελληνίδες απαντούν: Θα συγχωρούσαν την απιστία;

Μην σου τύχει...
Διάσημες Ελληνίδες απαντούν: Θα συγχωρούσαν την απιστία;



Eίδαμε την Κάτια Ζυγούλη που καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε τι θα έκανε σε περίπτωση που ο καλός της (ο Σάκης δηλαδή!) την απατούσε.

Η παρουσιάστρια απάντησε ευθέως και σε αυστηρό ύφος «θα τον συγχωρούσα με όλη μου την καρδιά» για να προσθέσει αμέσως μετά στο ίδιο ύφος «... θα τον έστελνα σπίτι του». Με αφορμή τη δήλωση αυτή συγχώρεσης του μοντέλου και παρουσιάστριας ψάξαμε και βρήκαμε ποιες άλλες Ελληνίδες celebrities θα έκαναν την καρδιά τους πέτρα και θα συγχωρούσαν μια ενδεχόμενη απιστία του συντρόφου της. Πολλές το έχουν δηλώσει λίγες, όμως, φανταζόμαστε πως θα είχαν τη δύναμη να το εφαρμόσουν στην πράξη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Δήμητρα Ματσούκα, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Ναταλία Δραγούμη και η Αλέκα Καμηλά δήλωσαν πως η απιστία δεν είναι αρκετός λόγος για να διαλύσεις έναν γάμο. Πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του πολυγαμικό ον και όσο και αν εύχονται να μην τους συμβεί, απαντούν πως υποθετικά θα έδιναν συγχωροχάρτι στον άπιστο σύντροφό τους.

Υπάρχουν βέβαια και επώνυμες που δηλώνουν πως σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγαν ξανά την πόρτα σε έναν άνδρα που πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. Η Φαίη Ξυλά είναι κάθετη: «Όχι δεν θα συγχωρούσα την απιστία αν και σε ότι έχω πει "όχι" το έχω λουστεί στη συνέχεια». Την ίδια άποψη με την πρωταγωνίστρια έχουν και οι Βάσω Λασκαράκη και Ειρήνη Παπαδοπούλου που δεν θέλουν ούτε να κάνουν τέτοιες σκέψεις.

Υπάρχουν βέβαια, και οι πιο μετριοπαθείς διάσημες περσόνες που σε συνέντευξή τους εξομολογούνται πως δεν ξέρουν πώς θα αντιδρούσαν αν βρίσκονταν στη θέση της εξαπατημένης συζύγου. «Αν δεν βρεθώ σε αυτή τη θέση, δεν ξέρω να απαντήσω με σιγουριά» δήλωσαν οι Ειρήνη Παπαδοπούλου, Φαίη Σκορδά και Τζένη Θεωνά. Σας το απευχόμαστε κορίτσια!!! 

Διαβάστε ΕΔΩ μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας άνδρας για μια γυναίκα.