Μαριέλλα Σαββίδου στο JoinUs: Ο κόσμος έξω μου λέει ότι τους δίνω ελπίδα

Μια εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς «Εθνική Ελλάδος» μίλησε στην εκπομπή για την καθημερινότητα της.
Μαριέλλα Σαββίδου στο JoinUs: Ο κόσμος έξω μου λέει ότι τους δίνω ελπίδα



Η Μαριέλλα Σαββίδου είναι η φιλοξενούμενη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και της εκπομπής Join Us, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο, μετά την επιτυχία της «Εθνικής Ελλάδος».

«Ο κόσμος έξω μου λέει ότι τους δίνω ελπίδα, ότι τους κάνω και γελάνε και διώχνω τη μιζέρια της εβδομάδας. Άλλοι προσπαθούν να μιλήσουν μέχρι και κυπριακά», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

Το Σάββατο στην εκπομπή Join Us, θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας ενώ η Ειρήνη Πασχαλέρη μας προτείνει τις τροφές που ομορφαίνουν δέρμα, νύχια και μαλλιά. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμο μπριάμ και η Εμμανουέλα Κόκκαλη ένα χορταστικό  φιλέτο ψαριού με ρύζι ατμού. Μαθαίνουμε πως θα βοηθήσουμε το παιδί μας να υποδεχτεί το μικρό του αδερφάκι,  κάνουμε ένα δροσερό και θρεπτικό smoothie, μαθαίνουμε πώς να διαλέγουμε τον ιδανικό σύντροφο και γυμναζόμαστε η Σόφη Πασχάλη μας γυμνάζει με το πρόγραμμα flowbility. Βλέπουμε όλες τις απιστίες της οικογένειας Σβαρτζενέγκερ και κάνουμε δικά μας μαγνητάκιαγια το ψυγείο στα σχήματα που θέλουμε!

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε ο Άλκης Κούρκουλος στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή Join Us