Αυτός είναι ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη

Από τη βουλγάρικη μαφία στην αγκαλιά της πρωταγωνίστριας...
Αυτός είναι ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη



H Kαρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δηλώνει εργένισσα από επιλογή και τα τελευταία χρόνια συζεί στο σπίτι της στο Πεδίο του Άρεως με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της ηθοποιό, Κρις Ραντάνοφ.

Αν και το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια διατηρούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Στην τελευταία της συνέντευξη στο «Βηmagazino» η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αναφέρθηκε έμμεσα στη σχέση της με τον 42χρονο ηθοποιό, δηλώνοντας: «Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση».

Ποιος είναι όμως, ο ηθοποιός που γοήτευσε την ντίβα του θεάτρου; Έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία, ήρθε στην Ελλάδα το 2001 ως οικονομικός μετανάστης και γράφτηκε στη θεατρική σχολή του Ίασμου. Φασαριόζικο παιδί, μεγάλωσε βλέποντας ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν και με το όνειρο να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Σήμερα εκτός από ηθοποιός θεωρείται και ένας από τους λίγους, καλούς Έλληνες κασκαντέρ που ντουμπλάρει πρωταγωνιστές στις... επικίνδυνες αποστολές.

Με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας ενώ έχουν ανέβει πολλές φορές μαζί στο σανίδι (τελευταία τους κοινή παράσταση το «Ραμόνα travel»). Η πρωταγωνίστρια μάλιστα, έχει γνωρίσει τη μητέρα του συντρόφου της και ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει συχνά τις δύο γυναίκες σε κοινές τους εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις.

Μπορεί σήμερα ο 42χρονος Κρις Ραντάνοφ να θεωρείται ένας ηθοποιός με προσόντα και υποκριτικές ικανότητες κάποτε όμως, ήταν ένας επικίνδυνος μπράβος μπλεγμένος με τη βουλγάρικη μαφία. Νεαρό παιδί ακόμη, τελειώνει τον στρατό και πιάνει δουλειά ως εισπράκτορας σε λεωφορεία πρώτα και πορτιέρης σε νυχτερινά μαγαζιά στη συνέχεια. Γνωρίζεται με ανθρώπους του υποκόσμου, μπλέκεται στα δίχτυα της μαφίας, των εκβιασμών, της πορνείας και του τζόγου. Γίνεται κοινώς, ο φόβος και ο τρόμος. Ένα σοβαρό αυτοκινητικό δυστύχημα που είχε στάθηκε η αφορμή, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, για να κόψει τελείως τους δεσμούς του με τη νύχτα και τους «ανθρώπους» της και να αναζητήσει μια απλή, φυσιολογική ζωή.

Κάπου εκεί γνωρίζει την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο έρωτάς τους είναι θυελλώδης. Εκείνη του χαρίζει την τρυφερότητα και προστασία που αναζητούσε, εκείνος στιγμές έρωτα, πάθους, ζωής πέρα από όρια και συμβάσεις. Και μια σχέση 11 χρόνων καλά κρατεί...

Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς δήλωσε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για τον σύντροφό της.