Οι δύσκολες στιγμές της Άβας Γαλανοπούλου: Ζω μια κόλαση

Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε...
Οι δύσκολες στιγμές της Άβας Γαλανοπούλου: Ζω μια κόλαση



Η Άβα Γαλανοπούλου αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Η ηθοποιός θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να βγει και να μιλήσει δημόσια για όσα συμβαίνουν στη ζωή της και να περάσει με τον τρόπο αυτόν τα μηνύματά της αλλά και να βοηθήσει γυναίκες που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Κάθισε στον καναπέ του «Πρωινού ΑΝΤ1» και μίλησε πραγματικά για όλα: την μακροχρόνια σχέση της και πώς έμαθε τελευταία στιγμή ότι είναι παντρεμένος, πώς έπεσε θύμα απάτης από τον ίδιο τον σύντροφό της και οι λόγοι που ένας έρωτας κατέληξε στα δικαστήρια.

«Ζω μια κόλαση. Ήρθε η ώρα να τα πω όλα» δήλωσε η ηθοποιός και άρχισε να μιλά για την περιπέτειά της: «Συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο ο οποίος αποδείχτηκε στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό. Λογιστής στο επάγγελμα, εκτός από επιχειρηματίας. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν και παντρεμένος με δύο παιδιά. Εφόσον το έμαθα μου είπε ότι ο γάμος του είναι νεκρός και να κάνω λίγη υπομονή και πως θα χωρίσει... Κάναμε μαζί μια εταιρεία, το 2011 ζήτησα πίσω τα λεφτά μου που τα είχε όλα αυτός ο άνθρωπος. Του είχα δώσει όλα μου τα λεφτά γιατί θα έκανε επενδύσεις που θα μου απέφεραν εμένα κάποια κέρδη. Άρχισα να ζητάω τα λεφτά μου πίσω επίμονα εν πάσει περιπτώσει έφτασα σε δικηγόρο και έκανα μήνυση. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι προχθές πήγαμε και παραλάβαμε με τον δικηγόρο μου τη μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση».

Δείτε παρακάτω όλη την εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου: