Ο Γιάνης Βαρουφάκης μετακόμισε: Αυτό είναι το νέο σπίτι του

Από το νεοκλασικό με θέα την Ακρόπολη σε ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους...
Ο Γιάνης Βαρουφάκης μετακόμισε: Αυτό είναι το νέο σπίτι του



Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο των ΜΜΕ αυτή τη φορά, λόγω της μετακόμισής του.

Ο εκκεντρικός υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του άφησαν πριν είκοσι περίπου ημέρες το νεοκλασικό με θέα την Ακρόπολη για ένα διαμέρισμα 180 τ.μ. στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ενωμένα διαμερίσματα με ενιαία βεράντα και ιδιωτικό πάρκινγκ για τις δύο μοτοσικλέτες και το Ι.Χ. της συζύγου του, Δανάης Στράτου.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε σε μεσιτικό γραφείο για να τους βρει το συγκεκριμένο σπίτι στους Αμπελόκηπους, που μόνο πολυτελές δεν τον χαρακτηρίζει κανείς. Η προηγούμενη ένοικος του διαμερίσματος όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα» που εξασφάλισε και τις σχετικές φωτογραφίες, ήταν η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη ενώ το ενοίκιό του διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου υπολογίζεται στα 800 ευρώ τον μήνα. 

Η εκπομπή «Μία» επικοινώνησε με τους γείτονες του Γιάνη Βαρουφάκη, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένοι από τη γειτνίασή τους με τον διάσημο υπουργό και εξήγησαν τους λόγους: «Τον έχω πετύχει τουλάχιστον δυο - τρεις φορές. Χαιρετάει πάντα και είναι πολύ ευγενικός», δήλωσε ένας ένοικος ενώ μία ηλικιωμένη κυρία της πολυκατοικίας αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί μαγκούρα λόγω κινητικών προβλημάτων και ο κ. Βαρουφάκης περίμενε υπομονετικά να σιγουρευτεί ότι εκείνη ανέβηκε τις σκάλες και μετά αποχώρησε. «Ευγενέστατος κύριος» δηλώνει με τη σειρά του, ο περιπτεράς της νέας γειτονιάς.