Δημήτρης Αρβανίτης για Δικαίωση: Δεν είχαμε χρήματα ούτε για να πάμε στο γύρισμα

Γιόρτασαν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega...
Δημήτρης Αρβανίτης για Δικαίωση: Δεν είχαμε χρήματα ούτε για να πάμε στο γύρισμα



Ένα μεγάλο πάρτι για το τέλος της «Δικαίωσης» διοργάνωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης και οι συντελεστές της σειράς.

Το δραματικό σήριαλ του Mega είχε παγώσει τον τελευταίο καιρό τα γυρίσματα γιατί ηθοποιοί και τεχνικοί ήταν απλήρωτοι από την εταιρεία παραγωγής. Τελικά το τέλος γράφτηκε αφού οι συντελεστές μπήκαν ξανά για γυρίσματα για να μπορέσουν να γυρίσουν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα δούμε τις επόμενες μέρες στην τηλεόραση.

Ο σκηνοθέτης του σήριαλ, Δημήτρης Αρβανίτης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν και το πρόωρο τέλος της σειράς.

«Η Δικαίωση αρχίζει τη Δευτέρα να παίζει. Πράγματι υπήρχαν προβλήματα. Σήεμρα γιορτάζουμε την τελευταία ημέρα γυρίσματος και κάναμε αυτό το πάρτυ γιατί πραγματικά ο κόσμος φέτος κουράστηκε περισσότερο από όλες τις άλλες φορές. Δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθούν τα συνεργεία, οι ηθοποιοί, εγώ και όλοι, με αποτέλεσμα να μένουμε μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς λεφτά. Φτάναμε σε σημεία να μην έχουμε λεφτά να βάλουμε βενζίνες στα αυτοκίνητα να έρθουν τα παιδιά στο γύρισμα, αλλά δεν το βάλαμε κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day».

Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αρβανίτης στο followme.gr για το πάγωμα των γυρισμάτων.