Βάσω Λασκαράκη: Oι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες

Η σχέση της με τα χρήματα και οι δουλειές του σπιτιού...
Βάσω Λασκαράκη: Oι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες



Η Βάσω Λασκαράκη είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. 

Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» αποκάλυψε αν είναι καλή νοικοκυρά αλλά και τη δουλειά που κάνουν οι γονείς της και πόσο αυτή την επηρέασε στη σχέση της με τα χρήματα.

«Δεν με τρομάζει η δουλειά κι έχω βοηθήσει και τους γονείς μου που καθαρίζουν πολυκατοικίες. Αν χρειαστεί θα τα κάνω όλα. Σήμερα έχω ένα παιδί κι αν αύριο δεν έχω λεφτά θα δουλέψω στο συνεργείο καθαρισμού των γονιών μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν είχε οικονομική άνεση και ήταν όλα μετρημένα με αποτέλεσμα σήμερα να εκτιμάω κάποια πράγματα. Για μένα έχει μεγάλη αξία μέσα από τη δουλειά σου να αποκτάς ικανοποίηση για πράγματα που έχεις καταφέρει μόνος σου. Άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί πολύ στη ζωή τους δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάποιες δουλειές», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν φροντίζει μόνη της το σπίτι ή έχει Φιλιπιννέζα, απάντησε:

«Φιλιπιννέζα δεν έχω, όμως μία φορά την εβδομάδα έρχεται μια κυρία και με βοηθάει με τις δύσκολες δουλειές του σπιτιού. Τα περισσότερα όμως τα κάνω εγώ, το ότι μπορεί να είμαι εξώφυλλο σε ένα περιοδικό δεν αλλάζει την καθημερινότητά μου. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα σηκωθώ από τις 6 και μισή το πρωί, θα μαγειρέψω, θα απλώσω τα ρούχα και θα σιδερώσω. Άσε που δεν μπορώ να ησυχάσω αν το σπίτι μου δεν είναι τακτοποιημένο! Μπορεί να βγάλω και μαντηλάκια να καθαρίσω το τραπεζάκι που θα κάτσω να πιω τον καφέ μου».

Δείτε ΕΔΩ τη Βάσω Λασκαράκη ως pin - up girl.