Άντζελα Γκερέκου: Επιστρέφει στο σινεμά

Σε διεθνή παραγωγή για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια συμμετέχει η πρώην υπουργός.
Άντζελα Γκερέκου: Επιστρέφει στο σινεμά



Η Άντζελα Γκερέκου δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή και έτσι επιστρέφει στον χώρο του κινηματογράφου, καθώς θα συμμετάσχει σε διεθνή παραγωγή η οποία θα έχει σαν θέμα την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Αυτό επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάσος Λέρτας, μιλώντας στο Thema People: «Με την Άντζελα γνωριζόμαστε χρόνια, αφού έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Το σενάριο για τη ζωή του Καποδίστρια το δούλευα επί 25 χρόνια. Οταν ένιωσα έτοιμος, θέλησα να έρθω σε επαφή με τους Ρώσους προκειμένου να πάρω επίσημη άδεια από την κυβέρνησή τους η οποία θα μας επέτρεπε να κάνουμε γυρίσματα στη χώρα τους. Ο άνθρωπος-κλειδί που μας άνοιξε τις πόρτες των διεθνών επαφών ήταν η Αντζελα Γκερέκου, η οποία εκείνη την εποχή ήταν υπουργός κι επομένως είχε την άνεση να μιλά με τους ομολόγους της σε άλλες χώρες».

Το μπάτζετ της ταινίας θα είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να τονίζει πως αν δεν ήταν διεθνής η παραγωγή δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το νούμερο: «Αν δεν υπήρχαν και οι ξένοι, δύσκολα θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια νούμερα. Πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα με έντονο το ερωτικό στοιχείο, σε απόλυτη αντιστοιχία με την πραγματική ζωή του Καποδίστρια. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη του κόσμου, όπου άφησε το στίγμα του ο Καποδίστριας: από την Αθήνα, το Ναύπλιο και την Κέρκυρα μέχρι το Παρίσι, τη Ζυρίχη και την Αγία Πετρούπολη». 

Δες ΕΔΩ την ανάδειξη της Άντζελας Γκερέκου από το Playboy ως η πιο sexy πολιτικός