Αρκάς: Το συγκινητικό τέλος των Χαμηλών Πτήσεων

Η θρυλική ιστορία του… διαβολικού σπουργιτιού που έκανε το βίο αβίωτο στον πατέρα του έφτασε στο τέλος της με έναν συγκινητικό επίλογο!
Αρκάς: Το συγκινητικό τέλος των Χαμηλών Πτήσεων



Ο Αρκάς αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Facebook τον επίλογο από τις «Χαμηλές Πτήσεις», σκορπώντας συγκίνηση με το τέλος που επέλεξε για την ιστορία, με το δαιμόνιο σπουργίτι να εξομολογείται όσα δεν πρόλαβε να πει στον πατέρα του.

Κοντά του έχει πλέον εκείνος τον δικό του γιο, με τον ήρωα να τονίζει πως η μητέρα του δεν γύρισε ποτέ, έχοντας κοντά του τον πατέρα του, που δεν πρόλαβε να του πει όσα ήθελε. Και τότε ο μικρός γιος του, ετοιμάζεται να πάρει την… εκδίκηση του παππού του, κάνοντας τα ίδια!

Δείτε το σκίτσο…

Το συγκλονιστικό τέλος, δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο και τον συγγραφέα, Αύγουστο Κορτώ, ο οποίος πόσταρε στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα: "Στα χρόνια της εφηβείας μου, όταν, όπως πολλά αγόρια, είχα ένα εκατομμύριο κόντρες με τον πατέρα μου, όταν του θύμωνα και του έβαζα τις φωνές με το παραμικρό, το διαβολικό σπουργιτάκι κι ο δύσμοιρος πατέρας του ήταν μια πικρή παρηγοριά, κι ανεξάντλητη πηγή γέλιου. Θυμάμαι να περιμένω κάθε Κυριακή τη στιγμή που θα βγάλω το Ε απ' την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για να διαβάσω την επόμενη ιστορία των Χαμηλών Πτήσεων. Είκοσι και πλέον χρόνια μετά, όταν πια έχω καταλάβει τι υπέροχο πατέρα είχα, και πόσο τον αδικούσα και τον πλήγωνα τα χρόνια εκείνα, έρχεται ο επίλογος του ΑρΚά και με αποτελειώνει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κλάψει, και τόσο πολύ, με χαρακτήρες κόμιξ. Κι αυτό είναι το μεγαλείο, το αξεπέραστο μεγαλείο του ΑρΚά: όχι μόνο το αστείρευτο χάρισμα του γέλιου, αλλά το ταλέντο να φτιάχνει χαρακτήρες που, όταν έρχεται η στιγμή να τους αποχωριστείς οριστικά (όπως στο σπαραχτικό φινάλε του Show Business), νιώθεις ότι αφήνεις πίσω ένα κομμάτι του εαυτού σου. Chapeau". 

Διάβασε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Tags: