Ο Αντώνης Φραγκάκης διδάσκει hot yoga!

Koρίτσια ήρθε η ώρα να τρέξουμε στα γυμναστήρια...
Ο Αντώνης Φραγκάκης διδάσκει hot yoga!



Toν Αντώνη Φραγκάκη τον θυμόμαστε από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές «Κάρμα», «Singles» και «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως εδώ και έναν μήνα ασχολείται ενεργά με την «hot yoga» και παραδίδει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα.

Ο πρωταγωνιστής συνεργάζεται με το αθλητικό κέντρο «Hot Yoga Athens» και κάνει μαθήματα γιόγκα κάποιες φορές την εβδομάδα στα παραρτήματα που έχει το γυμναστήριο σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Ψυχικό.

Η «hot yoga» είναι ένας νέος και περισσότερο εναλλακτικός τρόπος άσκησης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και γίνεται όλο πιο γνωστή και διαδεδομένη. Ουσιαστικά το κάθε μάθημα «hot yoga» γίνεται σε θερμαινόμενη αίθουσα στου 40 βαθμούς και με 50% υγρασία.

Ο σέξι ηθοποιός είχε πάντα καλή σχέση με τη γυμναστική: έκανε ποδήλατο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και προσέχει πολύ τη διατροφή του. Φαίνεται άλλωστε από το γραμμωμένο κορμί του. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και η κρίση που έχει χτυπήσει τους ηθοποιούς τον οδήγησαν λοιπόν, απευθείας στη «Hot Yoga»...

Και σκεφτείτε πόσο πιο ξεκούραστη μοιάζει η γυμναστική όταν έχεις για δάσκαλο τον Αντώνη Φραγκάκη...

Διαβάστε ΕΔΩ 15 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.