"Οι δικοί μου με πιέζουν να επενδύσω και στην προσωπική μου ζωή"

Η Έλενα Ράπτη αφήνει για λίγο τα έδρανα της βουλής και μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα.
"Οι δικοί μου με πιέζουν να επενδύσω και στην προσωπική μου ζωή"



Στο ερώτημα: «Τι κάνεις Έλενα; Πώς είσαι;» η όμορφη βουλευτής απαντά: «Είμαι καλά. Είμαι δημιουργική δόξα τω Θεώ. Είμαι ωραία. Υγεία να χουμε». Τα συναισθήματά της φαίνονται στο πρόσωπό της. Το δέρμα της λάμπει. Το χαμόγελό της είναι ζεστό, φιλικό. Η Έλενα Ράπτη μεγαλώνει, εξελίσσεται . Στηρίζει τις επιλογές της.

Παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια δεν αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά το κάνει. Απενεχοποιημένη από τα κοινωνικά ταμπού η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλά για την σχέση της με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. «Είναι δικαίωμά μου να έχω προσωπική ζωή. Η σχέση είναι δική μου. Είναι για μένα».

 Εξομολογείται πως όλη αυτή η δημοσιότητα την κάνει να αισθάνεται άβολα. «Δεν νιώθω άνετα όταν άνθρωποι που δεν με ξέρουν, γνωρίζουν τόσα πολλά για την προσωπική μου ζωή». Δεν διστάζει να ομολογήσει πως για ένα χρονικό διάστημα έγινε φοβική. Είναι περήφανη για τη σχέση της αλλά επιθυμεί να ενημερώνονται οι πολίτες  για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και όχι για την σχέση της.

Τι ερωτεύεται η Έλενα Ράπτη στους ανθρώπους; Τι ερωτεύονται οι άλλοι σε εκείνη; Με ποιο τρόπο την βοηθά ο Λούκας Γιώρκας στην καμπάνια ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών; Οι απαντήσεις της στο «JOIN US» (ΣΚΑΪ, 17:00 – 19:00):

 

Η Έλενα Ράπτη στο JoinUs from join us on Vimeo.