Οι Έλληνες celebrities όργωσαν τις παραλίες

Τα παπαρατσικά νέα της εβδομάδας...
Οι Έλληνες celebrities όργωσαν τις παραλίες



Έβαλαν τα καλοκαιρινά τους και έκαναν το «πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού». Οι Έλληνες celebrities πέρασαν τις πρώτες τους καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία με τους αγαπημένους τους και τον φακό του περιοδικού ΟΚ! να καταγράφει τις κινήσεις τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά πήγαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης για μια γρήγορη βουτιά. Η παρουσιάστρια έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, με αυστηρή διατροφή και την καθοδήγηση ενός personal trainer. Προστατευτική και τρυφερή μαμά δεν έχασε λεπτό από τα μάτια της την κόρη της Μάργκω και τον μόλις δύο μηνών γιο της, Σπύρο.

Η Δούκισσα Νομικού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι πέρασε την Πρωτομαγιά στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Άγιος Σώστης. Απομονωμένη και χωρίς πολλούς λουόμενους η παραλία, ήταν η κατάλληλη για το επώνυμο ζευγάρι που θέλει να προστατεύσει τη σχέση του με τον φακό του περιοδικού να τους απαθανατίζει σε τρυφερά τετ-α-τετ στην αμμουδιά.

Η οικογένεια Λιάγκα μαζί με τους συνεργάτες τους, Σάσα Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά, πέρασαν το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής στη Βουλιαγμένη. Έβαλαν τα μαγιό τους και άρχισαν το κολύμπι με τη μαμά Φαίη να ταϊζει τους μικρούς, Γιάννη και Δημήτρη, φρουτόκρεμα και να τους καμαρώνει από την ξαπλώστρα.

Τον Αστέρα Βουλιαγμένης επέλεξε για το πρώτο της μπάνιο και η Νίκη Κάρτσωνα μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή. Μαζί με φιλικό τους ζευγάρι έκαναν τις πρώτες βουτιές στα βαθιά και απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο από τις ξαπλώστρες τους. Η παρουσιάστρια και μοντέλο φόρεσε ένα στράπλες, ολόσωμο μαγιό με πρωταγωνίστρια μια τίγρη και το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι πως διαθέτει κορμί - λαμπάδα!!!

Δείτε ΕΔΩ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παραλία με μαγιό Victoria's Secret.