Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Μόδα, ομορφιά, γυμναστική, υγεία... Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες celebrities, μια μόλις μέρα πριν από το χαλαρό Σαββατοκύριακο που έρχεται. Φωτογραφήθηκαν με μαγιό, το έριξαν στη γυμναστική, γέμισαν τα social media με στιγμές τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε για λίγες ημέρες στη Ρόδο να δει την οικογένεια και τους φίλους της και δεν αντιστάθηκε φυσικά στο μαμαδίστικο φαγητό. Δοκίμασε σπιτικά φαγητά και γλυκά και λίγες μόλις ώρες αφότου γύρισε, το έριξε στη γυμναστική. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της την ώρα που γυμνάζεται για να χάσει τις θερμίδες που πήρε από το γευστικότατο παγωτό - σοκολάτα που κατανάλωσε. Jumping έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κολάν και μπουστάκι και όσο η ζυγαριά ανεβαίνει, τόσο πιο ψηλά θα πετά η παρουσιάστρια (!)

Ο Μάνος Ιωάννου δηλώνει ευαισθητοποιημένος γύρω από θέματα υγείας και καρκίνου. Φωτογραφήθηκε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού με άσπρο t-shirt και τζιν παντελόνι και πέρασε το μήνυμα κατά του καρκίνου του δέρματος. Τώρα ειδικά που ο ήλιος ζεσταίνει, χρειάζεται αντιηλιακή προστασία και ένα τσεκάρισμα στον δερματολόγο. Και επίσης, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όταν στην παραλία σκάνε όμορφα αγόρια σαν τον Μάνο Ιωάννου (!) 

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τα μπάνια και τα καλοκαιρινά photoshootings. Φωτογραφήθηκε στην παραλία με ολόσωμο μαγιό, κυματιστό μαλλί και άψογο μακιγιάζ για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, την οποία εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια. Όπως δήλωσε μάλιστα, τον πρώτο καιρό συνεργασίας τους ζητούσε επίμονα από τη Ρούλα Ρέβη να της μικρύνει το πιγούνι (!) Να λοιπόν, που η Κατερίνα Καινούργιου μας αποκάλυψε το αδύναμο σημείο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας προτείνει μέσα από το πλατό του «Πρωινού ΑΝΤ1» το look της ημέρας. Ψηλόμεση φαρδιά παντελόνα σε ασπρόμαυρο πουά την οποία συνδύασε άψογα με αθλητικό μπουστάκι σε neon χρώματα. Φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις τάσεις της μόδας και ύστερα, να ενημερώνει. Ανεβάζει δε τόσο συχνά φωτογραφίες με το «look της ημέρας» που αν μας βάλει να γράψουμε εξετάσεις για το καθημερινό ντύσιμό της, δέκα με τόνο θα πάρουμε!!!

Διαβάστε ΕΔΩ τα μυστικά διατροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.