H Eλένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της: Πώς καλωσόρισε τους τηλεθεατές

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας...
H Eλένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της: Πώς καλωσόρισε τους τηλεθεατές



Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη.

Οι τίτλοι αρχής της εκπομπής έπεσαν με ένα βίντεο - αφιέρωμα στην παρουσιάστρια και στη συνέχεια η κάμερα ζούμαρε πάνω στην Ελένη Μενεγάκη, που σαράντα περίπου ημέρες μετά τη γέννα της, επέστρεψε στην εκπομπή.

Φορώντας ένα maxi δαντελωτό φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση καλησπέρισε τους τηλεθεατές ενώ εντύπωση μας έκαναν τα πολλά «ματάκια» που φορούσε πάνω της για το κακό το μάτι. ΞΗ παρουσιάστρια μίλησε για τα συναισθήματά της, την μητρότητα, την αποχή της από την τηλεόραση αυτές τις ημέρες, ενώ πέρασε και κάποια πιο προσωπικά μηνύματα.

«Είμαι πάλι εδώ... καλημέρα ή καλησπέρα... Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η πρώτη φορά που κράτησαν μόνοι τους την εκπομπή. Ξέρω ότι τους έλειψα» δήλωσε στην αρχή και συνέχισε σχετικά με την περίοδο του θηλασμού: «Ξέρετε εσείς οι γυναίκες τι σημαίνει να επιστρέφεις σπίτι με το μωρό σου... Ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα...»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε και τον προσωπικό της απολογισμό, λέγοντας συγκινημένη στην κάμερα: «Φέτος ήταν μια αλλιώτικη χρονιά για ΄μενα. Δεν θέλω να παίρνω τον χώρο/χρόνο της εκπομπής μου, δεν θέλω να δίνω κανένα δικαίωμα. Φέτος όμως, η αγωνία μου ήταν πιο μεγάλη από οποιαδήποτε άλλη χρονιά στη ζωή μου. Φέτος πραγματικά χρειαζόμουν τη δική σας αγάπη γιατί η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Θέλω να σας πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές για να καταλήξει: «Ξανά στο πόστο μου, στο μέρος μου, στο σπίτι μου, στους φίλους μου... Μόνο αγάπη και μην σταματήσετε ποτέ να ελπίζετε».

Η εκπομπή ξεκίνησε, η παρουσιάστρια καλωσόρισε στον αέρα τους συνεργάτες της ενώ όλο το πλατό ήταν μέσα στα λουλούδια, τα ροζ μπαλόνια και ένα πολύχρωμο «welcome» που σηματοδοτούσε την επιστροφή της πιο ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε ΕΔΩ το μήνυμα που έγραψε λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της.

Δες ΕΔΩ πως η Ελένη έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!