Συνεχίζει ο Θέμος κανονικά στον ΑΝΤ1

Όλες οι λεπτομέρειες για τo «Όλα '16»...
Συνεχίζει ο Θέμος κανονικά στον ΑΝΤ1



Η φετινή σεζόν τελειώνει και μαζί της φέρνει αλλαγές, νέες συμφωνίες και τηλεοπτικές εκπλήξεις.

Όπως μάθαμε από έγκυρες πληροφορίες, η ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα» συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στον ΑΝΤ1. Μπορεί ο Θέμος Αναστασιάδης να δήλωνε αρχικά ότι «δεν γίνεται να τραβήξει άλλο η εκπομπή, θα κουράσει πολύ τους τηλεθεατές» αλλά ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, Γιάννης Λάτσιος, τον έπεισε να κάνουν το «Όλα 2016».

Συνεργάτες του Θέμου Αναστασιάδη μας επιβεβαίωσαν πως ο παρουσιαστής έχει δώσει ήδη τα χέρια με το κανάλι ενώ μας εξήγησαν ότι το σενάριο που ήθελε τον Αναστασιάδη να πηγαίνει προς Alpha μεριά από τη νέα σεζόν (άλλωστε από εκεί ξεκίνησε το 2000 η συγκεκριμένη εκπομπή), δείχνει πλέον πολύ μακρινό.

Και ενώ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 παρά μόνο η διαβεβαίωση του κ. Λάτσιου ότι θα ήθελε να συνεχιστεί το «Όλα», μάθαμε ότι η σατιρική εκπομπή θα μεταδίδεται κανονικά από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1. Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Αναστασιάδης και Λάτσιος έχουν συμφωνήσει προφορικά μέχρι στιγμής τη συνέχισή της και από μέρα σε μέρα αναμένεται να γίνει το επίσημο ραντεβού. 

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν πολύ στενά με τον Θέμο Αναστασιάδη...

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί βρέθηκε εκτός του «Πρώτου Θέματος» ο Βαγγέλης Περρής.