Όλα όσα μάθαμε για το «The Voice 2»

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το μουσικό show αλλά και τη χειμερινή σεζόν...
Όλα όσα μάθαμε για το «The Voice 2»



Ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή τα lives του «The Voice» με τον ΑΝΤ1 να κάνει επίσημη ενημέρωση στους δημοσιογράφους για όσα πρόκειται να δούμε στο μουσικό show που φιλοδοξεί να αναδείξει την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Μεσημέρι Δευτέρας στο Hilton διοργανώθηκε το 2ο Press Junket του «The Voice» και ήταν όλοι εκεί: διευθυντικά στελέχη (έντονη και ευχάριστη η παρουσία του Κώστα Τσολάκη που μπορεί να τερμάτισε τη συνεργασία του με τον σταθμό αλλά έδωσε το δυναμικό παρών), παρουσιαστές, coaches αλλά και οι 40 διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στην τελική διαδικασία. Είδαμε, ακούσαμε και πληροφορηθήκαμε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το πρόγραμμα που πριν ακόμη ξεκινήσει, χτυπά κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης (οι blind editions που έπαιζε κάθε εβδομάδα ο ΑΝΤ1 σημείωναν 40άρια στην AGB).

Αρχικά το show θα προβληθεί την Κυριακή 17 Μαϊου με το πρώτο live να διαρκεί μέχρι τις τρεις το πρωί, όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του πολυδιαφημισμένου show του ANT1 τόνισε ότι τώρα -τη δεύτερη χρονιά του παιχνιδιού- νιώθει πολύ πιο άνετος με τους παίκτες και την όλη διαδικασία, ενώ τo φετινό «The Voice» θα παίζεται ζωντανά κάθε Κυριακή βράδυ μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1, κ. Γιάννης Λάτσιος, για να τονίσει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα στόχο έχει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές και να αναδείξει νέα ταλέντα στο τραγούδι ενώ ακολούθησαν οι τέσσερις caoches (Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Κουϊνέλης) που μόνο τα καλύτερα είχαν να δηλώσουν για το μουσικό show που έδωσε επιπλέον ρυθμό στις Κυριακές τους.

«Έχουμε έρθει πλέον πολύ πιο κοντά μεταξύ μας και φιλοδοξούμε να βρουν τα νέα παιδιά τον δρόμο τους στο τραγούδι» συμφώνησαν όλοι χωρίς να λείψουν φυσικά, τα πειράγματα και τα αστεία. Στη συνέχεια ακούσαμε τον Θέμη Γεωργαντά ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο σήμερα για τα νέα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους στο τραγούδι, αφού η δισκογραφία στην Ελλάδα δείχνει να μην έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά.

Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η επίσημη ενημέρωση βρίσκονταν όλοι οι διαγωνιζόμενοι -νέοι με ταλέντο και καλό παρουσιαστικό- οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους διάσημους «προπονητές» τους, να μεταδίδουν τη ζωντάνια τους και να μας τραγουδούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι τραγούδια που επέλεξαν ειδικά για την μέρα αυτή. Συνομιλήσαμε μαζί τους, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς και το άγχος τους εν όψει του πρώτου Live της Κυριακής ενώ άκουγαν με προσοχή καθόλη τη διάρκεια του press junket, τις οδηγίες των «προπονητών» τους. Το «The Voice» είναι η ευκαιρία που αναζητούσαν...

Τα επόμενα σχέδια του ΑΝΤ1
Εκτός από το φιλόδοξο project του ΑΝΤ1 (το οποίο λόγω κρίσης αναγκάστηκε φέτος, να περικόψει μέρος του αρχικού του budget) ενημερωθήκαμε για τα πρώτα σχέδια του σταθμού από τη νέα σεζόν. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Από show θα δούμε μόνο το «YFSF» από Οκτώβρη με ονόματα - έκπληξη στην κριτική επιτροπή και τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν σε διπλό ρόλο αφού το «Πρωινό Σουκού» της αναμένεται να συνεχιστεί και τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα. Το «DWTS» πάει για το 2016 καθώς τα οικονομικά του καναλιού δεν «σηκώνουν» δύο ακριβά shows, ενώ από Οκτώβρη θα συνεχίσει και η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» (εφόσον τα νούμερα τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά).

Σε ό, τι αφορά τα «Καρντάσιανς» υπάρχει η πρόθεση να επαναπροβληθούν αλλά χωρίς τη Μαρία Μπεκατώρου (ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός λέει ότι από τρεις φορές την εβδομάδα θα προβάλλονται δύο από την νέα σεζόν), ενώ το πράσινο φως πήραν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει επίσης, να προβάλλει το «Μπρούσκο» και το «Ταμάμ» ενώ θα βγάλει από Οκτώβρη ακόμη μία νέα σειρά που θα βασίζεται σε ξένο format. «She is with me» ο τίτλος της και θα είναι εβδομαδιαία. Κανονικά συνεχίζει και το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τους υπευθύνους του καναλιού να δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία του διδύμου Λιάγκα - Σκορδά, ενώ αποκλείστηκε η πιθανότητα στην ομάδα τους να προστεθεί από του χρόνου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις με τις τελικές αποφάσεις για τον χειμερινό προγραμματισμό του ΑΝΤ1 να παίρνονται αρχές Ιουλίου και το κανάλι να ποντάρει για ακόμη μια χρονιά στην «καλή ψυχαγωγία»...

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το 2ο press junket για το «Τhe Voice»