Γνωρίσαμε από κοντά τους παίκτες του The Voice

Πώς μας φάνηκαν, ποιους ξεχωρίσαμε, πού δώσαμε ραντεβού...
Γνωρίσαμε από κοντά τους παίκτες του The Voice



Λίγο πριν το «The Voice» ξεκινήσει τα live του γνωρίσαμε από κοντά τους 40 διαγωνιζόμενους.

Όλοι νέα παιδιά με ευγένεια και όνειρο να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να τους δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό που αγαπάνε, το τραγούδι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους στα πλαίσια του 2ου Press Junket που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Hilton. Η πρώτη εντύπωση ήταν πως είχαν πολύ άγχος και είναι λογικό αφού όλο αυτό που τους συμβαίνει -με φώτα, κάμερες, δημόσιες δηλώσεις- είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο για εκείνους. Το δεύτερο πράγμα που μας κίνησε απευθείας το ενδιαφέρον ήταν οι φωνές τους. Τους ακούσαμε να τραγουδούν live και έχουμε να παρατηρήσουμε πως πρόκειται πραγματικά για νέα ταλέντα στη μουσική.

Κάθε δημοσιογράφος συνομίλησε με όλους τους παίκτες για περίπου 1,5 λεπτό. Μάθαμε την ηλικία τους, τα όνειρά τους, πώς έφτασαν να δηλώσουν συμμετοχή στο «The Voice», ποιους Έλληνες τραγουδιστές θαυμάζουν. Η Δάφνη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου είναι ακόμη μαθήτρια λυκείου, η Παναγιώτα από την ομάδα της Δέσποινας μας αποκάλυψε πόσο χαρούμενη νιώθει που επιλέχθηκε για το φετινό «The Voice» καθώς πέρυσι δεν κατάφερε να πείσει τους coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ο Κωνσταντίνος με «προπονητή» τον Αντώνη Ρέμο αν και μόλις 17 ετών έχει εντρυφήσει στην ελληνική φιλοσοφία, διαβάζει λογοτεχνία στον ελεύθερο χρόνο του και έχει μεγάλη αδυναμία στην μουσική που κατάγεται από τους ποιητές. Η γλυκιά Πολυξένη που προπονεί ο Stavento μας εξήγησε πόσο δύσκολο αλλά και συγχρόνως, ενδιαφέρον είναι να διασκευάζεις ήδη γνωστά τραγούδια και να γράφεις τα δικά σου. Η Αναστασία κατάγεται από το Τορόντο, ο Ανδρέας τελείωσε το μουσικό σχολείο στη Λευκωσία και η Άμπραχαμς δηλώνει στα 42 της ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Όλοι οι υποψήφιοι του φετινού «The Voice» ήταν πολύ φιλικοί και ευγενικοί με τους δημοσιογράφους. Και όλοι είχαν τον ίδιο μεγάλο στόχο: να μας πείσουν ότι το τραγούδι είναι η ζωή τους... (και μας έπεισαν!)

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν στο 2ο Press Junket του «The Voice»